Antena Meniu Search
x

UPDATE: VIDEO ŞOCANT! I-au TĂIAT capul! Mesajul SFÂŞIETOR al mamei jurnalistului decapitat

UPDATE: Mama jurnalistului decapitat a transmis un mesaj EMOȚIONANT pentru RĂPITORI.

Vezi și

 UPDATE: Mama jurnalistului decapitat a transmis un mesaj EMOȚIONANT pentru RĂPITORI:

„Nu am fost în niciun alt moment mai mândri de fiul nostru, Jim. Și-a dat viața, încercând să dezvăluie lumii suferința poporului sirian.

Îi implorăm pe răpitori să cruțe viețile celorllați ostatici. La fel ca Jim, sunt nevinovați. Nu au niciun control asupra politicii guvernamentale americane în Irak, Siria sau oriunde altundeva în lume.

Îi mulțumim lui Jim pentru bucuria pe care a oferit-o vieții noastre. A fost un fiu extraordinar, frate, jurnalist și o persoană specială. Vă rugăm să ne respectați intimitatea, în zilele următoare, să îl plângem și prețuim pe Jim.”

Gruparea jihadistă extremistă, Statul Islamic (SI) a declarat că l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley ca represalii pentru loviturile aeriene americane din Irak. Casa Albă s-a declarat "îngrozită" de presupusa decapitare.

Reprezentanţii grupării au postat un clip ieri în care arată un bărbat mascat îmbrăcat în negru care pare să taie gâtul jurnalistului. Jurnalistul a fosr răpit de bărbaţi înarmaţi în Siria în noiembrie 2012.

Casa Albă s-a declarat marţi "îngrozită" de presupusa decapitare. De asemenea, americanii au anunţat că serviciile de informaţii încearcă să verifice autenticitatea înregistrării video postate pe Internet de jihadişti,

"Am văzut o înregistrare video care pretinde să arate uciderea cetăţeanului american James Foley de către SI. Dacă este autentică, noi suntem îngroziţi de moartea brutală a unui jurnalist american nevinovat", a anunţat Caitlin Hayden, purtătoare de cuvânt a Consiliului pentru Securitate Naţională, citată într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » UPDATE: VIDEO ŞOCANT! I-au TĂIAT capul! Mesajul SFÂŞIETOR al mamei jurnalistului decapitat