Antena Meniu Search
x

Video Videoclip făcut de Forţele Armate despre luptele din Herson, lângă blindate capturate de la ruşi: Întreaga Ucraina este un iad negru pentru inamic

Forţele Armate ale Ucrainei au compus un cântec despre luptele din satul Ciornobaiivka din regiune Herson, care a fost postat pe canalul oficial de Youtube al Statului Major şi care transmite un mesaj dur agresorilor ruşi. Război Rusia - Ucraina, ziua 69 LIVE TEXT.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 03.05.2022, 14:49

Solista Svetlana Rednic este filmată cântând în faţa unor blindate distruse care au aparţinut ruşilor. Pe aerodromul militar din localitate, ucrainenii au distrus deja de mai multe ori echipamentele inamicului, așa că în mod poetic soldații l-au numit locul în care ”arde lumea rusă”, notează Ziare.com.

Aerodromul militar din Ciornobaiivka a fost folosit de trupele ruse ca post de comandă și loc de aterizare pentru avioane și elicoptere. A fost ținta soldaților ucraineni de mai multe ori, iar faima acestui loc blestemat pentru ocupanți a dat naștere la sute de meme, glume și cântece pe net. "Oamenii spun că cazacul Ciornobai a vrăjit locul", scrie Statul Major pe Youtube.

Refrenul cântecului, care a fost înregistrat de trupa muzicală a Forțelor Armate ale Ucrainei pe fundalul unui morman de echipamente arse al invadatorilor ruși, spune:

"Ciornobaiivka - iadul negru al dușmanilor.

Pe acelaşi subiect

Ciornobaiivka - aici „lumea ta rusă” este vie.

Ciornobaiivka - vă vom arde încă de unsprezece ori,

Dar Ucraina este cea mai frumoasă pentru noi".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Armata notează că versurile nu înseamnă că duşmanii ard bine doar în regiunea Herson, ci că toate Ucraina este o Ciornobaiivka mare şi mortală pentru ruşi, "un iad negru pentru inamic". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Videoclip făcut de Forţele Armate despre luptele din Herson, lângă blindate capturate de la ruşi: Întreaga Ucraina este un iad negru pentru inamic