Antena Meniu Search
x

Imagini cu Vladimir Putin în drumeție pe munte, în vacanță, difuzate de presa rusă de propagandă

O înregistrare video cu Vladimir Putin petrecându-și vacanța în Siberia a fost difuzată de presa rusă de propagandă. De această dată, Președintele Rusiei s-a lăsat filmat într-o drumeție, pe munte.

Vladimir Putin se odihnește pe un trunchi de copac, în Siberia
Vladimir Putin filmat în drumeție pe munte, în Siberia, la Tuva - Youtube/Russia Today

O înregistrare video cu Vladimir Putin petrecându-și vacanța în Siberia a fost difuzată de presa rusă de propagandă. De această dată, Președintele Rusiei s-a lăsat filmat într-o drumeție, pe munte.

Imaginile cu Vladimir Putin în vacanță au fost difuzate de postul Russia Today. Președintele rus e filmat în drumeție, în timp ce urcă muntele ajutându-se de un baston de alpinism.

Potrivit Russia, Today, Putin a fost în weekend la Tuva, în sudul Siberiei. A făcut o excursie pe munte însoțit de Ministrul Apărării, Serghei Șoigu, de Directorul FSB, Alexander Bortnikov, și purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov.

În imagini, Vladimir Putin poartă ochelari de soare și pălărie de ranger și e filmat și când ajunge în vârful muntelui. Președintele rus e prezentat apoi mergând cu o barcă cu motor pe Râul Yenisei. A făcut și o escală, pentru a admira un grup de capre sălbatice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anul trecut, Vladimir Putin a mai fost în Siberia în vacanță, unde a participat la o partidă de pescuit subacvatic.

Imaginile cu liderul de la Kremlin în vacanță sunt deja faimoase, Vladimir Putin având de fiecare dată grijă să apară în ipostaza de ”primul bărbat al Rusiei”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Imagini cu Vladimir Putin în drumeție pe munte, în vacanță, difuzate de presa rusă de propagandă