Antena Meniu Search
x

Video Furtuna din SUA a făcut victime: Trei persoane și-au pierdut viața, după ce au fost prinse în avalanșe

Statele Unite se confruntă cu ninsori puternice şi viscol! În mai multe zone sunt probleme cu electricitatea, iar majoritatea şcolilor au fost închise. Peste 200 de mii de case au rămas fără curent, iar milioane de oameni se află sub alertă de vreme rea. Trei persoane au murit în Colorado după ce au fost prinse în avalanşe. 

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 08:11

Vezi și

Ninsorile abundente din California au dus la închiderea mai multor drumuri, iar în mai multe regiuni, oamenii au rămas blocaţi în case. În zonele montane, locuitorii au fost nevoiţi să pună lanţuri antiderapante pe cauciucuri. 

Viscolul a ajuns însă şi în nord-estul Statelor Unite. Locuitorii din Connecticut au avut parte de prima ninsoare din acest sezon, însă alertele date de meteorologi nu-i sperie. 

"Uitaţi-vă în jur, este minunat! Este foarte frumos! Copacii sunt drăguţi, iar iarba este acoperită frumos de zăpadă. Este o zi foarte frumoasă şi ne bucurăm cât mai putem, pentru că, peste câteva zile, vor fi 15 grade Celsius şi totul se va topi".

Trei oameni au murit din cauza unor avalanșe

În Massachusettes sunt multe pene de curent, iar meteorologii au anunţat că ninsorile vor continua până spre seară. Autorităţile au fost nevoite în această noapte să împrăştie sare pe drumuri pentru a se asigura că nu vor exista probleme cu transportul. Furtuna face şi victime. Un bărbat care a fost dat dispărut în Colorado a fost găsit mort după câteva zile, într-o avalanşă. Alţi doi oameni au murit zilele trecute tot din cauza unei avalanşe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Furtuna din SUA a făcut victime: Trei persoane și-au pierdut viața, după ce au fost prinse în avalanșe