Antena Meniu Search
x

Festival pe gheaţă în Coreea de Sud. Zeci de mii de oameni au pescuit păstrăv la copcă

S-a spart gheaţa, la propriu la un festival din Coreea de Sud. Oamenii nu au mai simţit gerul de afară şi au prins cât de mult păstrăv au putut la copcă.

Vezi și

S-a spart gheaţa, la propriu la un festival de pescuit din Coreea de Sud. Oamenii nu au mai simţit gerul de afară şi au prins cât de mult păstrăv au putut la copcă. Şi nu a fost singurul eveniment la care au participat.

De la pescuitul la copcă, la patinaj, cei 133.000 de vizitatori au practicat zeci de activităţi diferite. Îmbrăcaţi mult prea subţire pentru temperaturile mai scăzute de pragul îngheţului, cei mai curajoşi s-au aventurat la proba de pescuit cu mâinile goale. 

Organizatorii speră ca anul acesta să aibă un număr record de vizitatori, în special turişti străini, datorită Jocurilor Olimpice de Iarnă. 

CHOI MOON-SOON, primarul municipiului Hwacheon

În jur de 60 de activităţi au loc în cadrul Festivalului din această piaţă de gheaţă. Este ca un pachet cadou de iarnă. Evenimentul este foarte popular, nu doar printre localnici, ci şi printre turiştii străini. De când s-a anunţat că anul acesta, Jocurile Olimpice de Iarnă se vor ţine în oraşul Pyeongchang din provincia Gangwon, ne aşteptăm ca turiştii străini să fie mai numeroşi ca înainte. 

Festivalul din Sancheoneo va continua încă trei săptămâni, până pe 28 ianuarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Festival pe gheaţă în Coreea de Sud. Zeci de mii de oameni au pescuit păstrăv la copcă