Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la accidentul în care o mamă a murit sub privirile copiilor ei, după ce un copac a căzut peste maşina aflată în mers

Au apărut primele imagini de la accidentul din Iacobeni, unde un copac a s-a rupt din cauza vântului şi a lovit o maşină din Bucureşti, omorând o femeie în vârstă de 43 de ani, sub privirile soţului şi a celor doi copii minori. Un cititor a fost martor la accident şi ne-a trimis imaginile pe Fii Observator.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 04.02.2021, 17:47

Primele imagini de la accidentul din Vatra Dornei Vezi și
  • Femeia de 43 de ani din București a rămas încarcerată după ce un copac a lovit mașina
  • Familia se afla

Accidentul a avut loc pe DN17, în localitatea Iacobeni. În zonă exista o atenţionare de vânt puternic la momentul producerii accidentului. Un copac s-a rupt de pe versant şi a căzut peste maşina din Bucureşti în care se afla o familie cu doi copii, aflată în concediu la Vatra Dornei. 

Tatăl şi cei doi copii au ieşit singuri din maşină, însă mama, o bucureşteancă, a rămas încarcerată. Pompierii militari au intervenit pentru a o scoate şi i s-au aplicat manevre de resuscitare.  Din nefericire, persoana încarcerată a fost declarată decedată.

Citește și:

Momentele de după accident au fost filmate de Alexandru Silviu Bobeică și trimise pe Fii Observator.

Cod portocaliu de vânt în regiune

La ora producerii evenimentului nefericit era în vigoare o atenționare de cod portocaliu de vânt puternic. Acesta e valabilă până la orele 21.00, iar rafalele de vânt pot atinge și 55 - 60 km/h. Totodată în cursul nopții intensificările de vânt vor mai persista în zonele montane din regiunea de nord est.

Soţul, în vârstă de 44 de ani, se afla în concediu cu familia (soţia şi cei doi copii minori) şi se deplasa spre Vatra Dornei. 

La kilometrul 153+650 metri, de pe versantul din partea stângă a direcției de mers, din cauza vântului, s-a rupt un arbore care a căzut pe cupola autoturismului.

Ca urmare a impactului a rezultat rănirea grava a pasagerului dreapta față”, a anunțat IPJ.

Femeia avea 43 de ani, era din Bucureşti, iar în urma accidentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- material realizat cu informaţii obţinute de reporterul Observator Andreea Petrescu - 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Primele imagini de la accidentul în care o mamă a murit sub privirile copiilor ei, după ce un copac a căzut peste maşina aflată în mers