Antena Meniu Search
x

Doi copii și-au văzut mama murind, după ce un copac a căzut peste mașina cu care erau în vacanţă, la Vatra Dornei

Un copac s-a rupt din cauza vântului puternic şi a căzut peste o maşină în care se afla o familie cu doi copii şi care se afla în mers pe DN17, în localitatea Iacobeni. Tatăl şi cei doi copii au ieşit singuri din maşină, însă mama, o bucureşteancă, a rămas încarcerată, iar salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 04.02.2021, 17:53

Maşina lovită de un copac la Iacobeni, unde o persoană şi-a pierdut viaţa
Maşina a fost lovită de copacul rupt de pe un versant, în dreptul pasagerului din dreapta faţă - IPJ / DRDP Iaşi
  • Regiunea se afla sub cod portocaliu de vânt puternic la ora producerii accidentului

Potrivit ISU Suceava, incidentul a avut loc pe DN 17, în zona localităţii Iacobeni, unde din cauza vântului foarte puternic, un arbore s-a prăbușit peste un autovehicul în care erau patru persoane.

Dacă trei dintre ele au ieșit fără a reclama probleme medicale, cea de a patra persoană a rămas încarcerată. Pompierii militaru au intervenit pentru a o scoate şi i s-au aplicat manevre de resuscitare.  Din nefericire, persoana încarcerată a fost declarată decedată.

Citește și:

Traficul a fost întrerupt pentru măsurători. 

Cod portocaliu de vânt în regiune

La ora producerii evenimentului nefericit era în vigoare o atenționare de cod portocaliu de vânt puternic. Acesta e valabilă până la orele 21.00, iar rafalele de vânt pot atinge și 55 - 60 km/h. Totodată în cursul nopții intensificările de vânt vor mai persista în zonele montane din regiunea de nord est.

Soţul, în vârstă de 44 de ani, se afla în concediu cu familia (soţia şi cei doi copii minori) şi se deplasa spre Vatra Dornei. 

La kilometrul 153+650 metri, de pe versantul din partea stângă a direcției de mers, din cauza vântului, s-a rupt un arbore care a căzut pe cupola autoturismului.

Ca urmare a impactului a rezultat rănirea grava a pasagerului dreapta față”, a anunțat IPJ.

Femeia avea 43 de ani, era din Bucureşti, iar în urma accidentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- material realizat cu informaţii obţinute de reporterul Observator Andreea Petrescu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi copii și-au văzut mama murind, după ce un copac a căzut peste mașina cu care erau în vacanţă, la Vatra Dornei