Antena Meniu Search
x

Video Topul imaginilor primite pe Fii Observator. Copil de 7 ani, bătut crunt de tată; Furt surprins într-un mall din Capitală

Imaginile ne-au fost transmise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 15.02.2021, 16:42

Top 3 ştiri Fii Observator
Top ştiri - Fii Observator - Fii Observator
  • Un sucevean şi-a batut fără milă băiatul cu o bucată de lemn
  • Hoți bătuți de agenții de pază ai unui magazin
  • Cu atenția în altă parte, vânzătoarea unui magazin nu a seseizat când i s-a furat telefonul
  • Câine lovit de o maşină care făcea drifturi
  • Pui de focă, salvat de un român

1) Un tată din Suceava şi-a bătut crunt fiul de şapte ani. Copilul a ajuns într-un centru de plasament

Imagini de-a dreptul îngrijorătoare au fost surprinse într-un sat de lângă Suceava. Un tată fără scrupule şi-a bătut băiatul chiar sub privirile îngrozite ale celorlalţi copii. Micuțul bătut, ceilalți trei frați și mama lor au ajuns într-un centru de protecție.

2) Hoți bătuți cu lopata de agenții de pază ai unui supermarket din Capitală, după ce au fost prinși la furat

Doi bărbați prinși la furat au fost bătuți cu bestialitate de agenții de pază ai magazinului. Incidentul a avut loc în luna ianuarie într-un magazin din Sectorul 6, însă potrivit Poliției Capitalei, la nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu au fost înregistrate sesizări cu privire la acest eveniment.

3) Vânzătoare din București, furată de telefon în doar câteva minute de doi hoți "profesioniști"

Cu o regie bine pusă la cale, doi tineri fură, în câteva minute, telefonul unei vânzătoare dintr-un mall din Capitală. Imaginile au fost surprinse de către camerele de supraveghere ale magazinului.

4) Un câine a fost lovit de o maşină care făcea drifturi în Baia Mare. Bărbatul este acum căutat de poliţişti

Un câine a fost lovit de către un şofer care își testa mașina în incinta unei societăți private. Momentul, surprins de camerele de supraveghere, arată cum conducătorul auto a lovit patrupedul în timp ce făcea drifturi. Fără să îi pese de ce a făcut, acesta a ieșit liniștit din curte și și-a continuat traseul. Incidentul a avut loc în municipiul Baia Mare.

5) Un român a salvat un pui de focă în Anglia. Imaginile au devenit virale

Un pui de focă, prins într-o plasă de pescuit, a fost salvat de la moarte de către un român. Bărbatul originar din Ploieşti este plecat la muncă într-un oraș din nord-estul Angliei de mai bine de un an. În timp ce se plimba pe faleza din localitatea Seaham, ploieșteanul a vazut un pui de foca rămas captiv într-o plasă de pescuit. Gestul său a emoționat comunitatea de români din Marea Britanie.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Topul imaginilor primite pe Fii Observator. Copil de 7 ani, bătut crunt de tată; Furt surprins într-un mall din Capitală