Antena Meniu Search
x

Video Topul Fii Observator. O femeie din Timişoara a fost salvată în ultima clipă cu ajutorul jurnaliștilor; un autobuz plin cu călători a luat foc în mers, la Galaţi

Imaginile ne-au fost transmise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 01.03.2021, 17:52

  • Femeia din Timişoara a fost salvată în ultima clipă cu ajutorul jurnaliştilor
  • Zeci de români au stat la coadă pentru a se vaccina încă de la primele ore
  • Nereguli la Spitalul Județean din Botoșani
  • O maşină de Poliţie a luat foc, pe stradă, în Bucureşti
  • Maşină de poliţie, lovită de tren în Călăraşi
  • Șofer de TIR inconștient, cursă nebună cu depășiri criminale filmate pe un drum din Mureș

1) O femeie din Timişoara a fost salvată în ultima clipă cu ajutorul jurnaliștilor

O femeia din Timişoara a fost salvată în ultima clipă cu ajutorul jurnaliştilor. Ajunsă la capătul puterilor, aceasta a trimis pe Fii Observator un mesaj de adio. Cursa contracronometru s-a încheiat fericit. Echipa Observator a reuşit să o găseasca pe malul Begăi şi să o convingă să renunţe la gestul cumplit.

2) Românii au stat la o coadă uriaşă pentru a se vaccina, la Romexpo

A fost aglomerație încă de la primele ore ale dimineții la centrul de vaccinare de la Romexpo. Zeci de români au stat la coadă pentru a se putea imuniza. Mulţi dintre cei programaţi vineri pentru a se vaccina sunt profesori.

3) Un bărbat care și-a dus tatăl cu fractură la spital, în Botoșani, l-a luat acasă mort, după ce s-a infectat cu o bacterie şi Covid

Se scriu poveşti cumplite în timpul pandemiei în spitalele româneşti. Un bărbat din Botoşani reclamă faptul că şi-a internat tatăl pentru o intervenţie banală şi l-a luat mort după ce s-a infectat în spital cu o bacterie şi cu Covid. Şi tot acolo, fiica unei femei spune că nu a fost lăsată nici măcar să-şi ia adio de la mama ei la telefon.

4) Un autobuz plin cu călători a luat foc în mers, la Galaţi

Un autobuz cu călători a luat foc în mers, pe o stradă din Galați, luni după-amiază. Toate persoanele care se aflau la interior au reușit să se salveze, înainte ca mijlocul de transport să fie cuprins de flăcări. Șoferul a plecat dintr-o stație și după ce a a văzut că partea din spatele mașinii a luat foc, a oprit autobuzul. Circulația în zonă a fost oprită câteva zeci de minute, pentru intervenția pompierilor.

5) O maşină de Poliţie a luat foc, pe stradă, în Bucureşti. Poliţiştii, plin de nervi: "Ce să stingi, mă, că n-avem extinctoare, n-avem nimic"

Un incendiu a izbucnit în interiorul unei autospeciale de Poliţie, pe un bulevard din Bucureşti. În imagini se vede cum bordul maşinii este cuprins de flăcări, iar poliţiştii încearcă fără succes să stingă focul.

6) Maşină de poliţie, lovită de tren în Călăraşi

O maşină de poliţie a fost lovită de tren, la o trecere de nivel cu calea ferată din judeţul Călăraşi. Pe imaginile trimise de un telespectator Observator se pot vedea maşina avariată şi un alt echipaj de poliţie sosit la faţa locului. Garnitura de tren este oprită la locul accidentului, din raza comunei Ştefan Vodă. Din fericire, nu au existat victime, iar ambulanţa nu a fost solicitată. Poliţia a confirmat accidentul.

Maşină de poliţie, lovită de tren în Călăraşi

Fii Observator

7) Șofer de TIR inconștient, cursă nebună cu depășiri criminale filmate pe un drum din Mureș

Cu viteză, fără vizibilitate, dar cu mult "tupeu" și inconştientă. Aşa a condus un şofer de TIR kilometri întregi, pe drumul Ungheni – Acățari, în județul Mureș. Cursa nebună a fost filmată cu o cameră de bord.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Topul Fii Observator. O femeie din Timişoara a fost salvată în ultima clipă cu ajutorul jurnaliștilor; un autobuz plin cu călători a luat foc în mers, la Galaţi