Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un bărbat scoate inelul şi îşi cere în căsătorie iubita, la coadă, la McDonald's. Cum a reacţionat femeia

Moment stânjenitor în incinta unui McDonald's aglomerat. Un bărbat s-a gândit că ar fi locul şi momentul perfect pentru a-şi cere în căsătorie iubita. Răspunsul femeii a devenit însă viral.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.04.2022, 19:51

Momentul în care un bărbat scoate inelul şi îşi cere în căsătorie iubita, la coadă, la McDonalds - Tiktok

Imaginile îl arată pe bărbatul aşezat pe un genunchi şi întinzând spre femeie o cutie cu un inel, având scopul de a-şi cere partenera în căsătorie. La coadă la McDonald's. Femeia însă a fost complet deranjată de gestul său şi a preferat să lase mâncarea şi să plece. Zeci de oameni care stăteau la coadă au asistat şi au filmat momentul stânjenitor.

Cei doi ieşiseră la plimbare la Sandton City Mall din Johannesburg, Africa de Sud, când bărbatul a decis să pună marea întrebare. În timp ce femeia îi spunea unui angajat McDonald's ce vrea să comande de mâncare, bărbatul a îngenunchiat în spatele ei în aşteptarea marelui răspuns.

Momentul a devenit viral pe internet

Femeia s-a uitat în ochii angajatei de la restaurantul de tip fast-food, înainte de a se întoarce la partenerul ei şi de a-l refuza dând din cap. Au apoi un schimb de gesturi, aceasta părând extrem de agitată.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulțimea numeroasă din jurul cuplului o încurajează să accepte propunerea – dar uralele privitorilor păreau doar să înrăutățească situația. Femeia este văzută plecând pur şi simplu, lăsându-l pe bărbat să iasă din restaurantul fast-food cu un cărucior plin cu McDonald's, dar nu şi cu o logodnică.

„Oamenii au început să vină când l-au văzut în genunchi. A stat în genunchi aproximativ trei minute. Ea a plecat de tot, a ieşit şi din Mall, iar el a urmat-o”, a spus Sibusisiwe Moyo, o tânără care a asistat la eveniment.

Pe reţelele de socializare, oamenii şi-au exprimat regretul atât faţă de bărbatul lăsat cu buza umflată, cât şi de femeia care a avut parte de o cerere în căsătorie dezastruoasă, relatează The Sun.

„Este trist că a crezut că ar putea fi o idee bună să o ceară la McDonald’s, în fața tuturor”

„Îmi dau seama că nu a ascultat dorinţa ei, mai mult ca sigur nu aşa i-a spus că ar vrea să fie cerută”

„A avut tot dreptul să refuze... cererea în căsătorie la McDonald’s este atât de nebunească”, au fost câteva dintre comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » Momentul în care un bărbat scoate inelul şi îşi cere în căsătorie iubita, la coadă, la McDonald's. Cum a reacţionat femeia