Antena Meniu Search
x

Un român beat criță a bătut un italian și i-a dat o sticlă de bere în cap, convins că au făcut armata împreună

Un român a fost protagonistul unor scene de haos în localitatea italiană Macerata. Bărbatul, băut bine, a urmărit un străin și i-a dat cu o sticlă de bere în cap, țipând ca au făcut armata împreună și lâudăndu-se că a omorât oameni, deși victima nici nu îl cunoștea.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 12.11.2020, 14:48

Un român beat criță a bătut un italian și i-a dat o sticlă de bere în cap, convins că au făcut armata împreună
Doi polițiști au reușit să îl imobilizeze, în cele din urmă, pe românul agresiv. Claudio Biagiola, bărbatul agresat (foto dreapta) - cronachemaceratesi.it
  • Românul s-a năpustit din senin asupra unui localnic din Macerata
  • La sosirea polițiștilor a încercat să fugă, dar a fost prins

Un român în vârstă de 35 de ani a fost imobilizat și reținut de polițiștii italieni, după ce a urmărit un bărbat pe stradă, l-a înghesuit într-o farmacie, iar apoi i-a dat cu o sticlă de bere în cap. 

"Spunea fraze fără sens, îl înjura pe acel om. Am încercat să îl dau afară din farmacie dar m-a lovit în piept. Eram atât de speriat", povestește farmacistul.

Incidentul s-a produs vineri, în jurul orei 17:00, scrie cronachemaceratesi.it. Din motive necunoscute, românul a început să urmărească un localnic, din senin. "Mergeam pe stradă când m-am simțit atins pe la spate. Era un bărbat înalt de doi metri care se uita la mine de jos. Era evident că era beat. Apoi am crezut că mă lasă în pace pentru că l-a văzut intrând într-un bar. Dar a continuat să mă urmărească", povestește Claudio Biagiola.

Test H2

A fost momentul când italianul s-a refugiat într-o farmacie, sperând că va fi protejat. Românul a intrat după el, le-a spus cumpărătorilor să iasă afară, apoi l-a insultat pe Claudio Biagiola în mod repetat. "Spunea că au făcut armata împreună și că a omorât oameni. Dar era beat", își amintește farmacistul.

Victima a încercat să se refugieze după tejghea, moment în care a fost lovit o sticlă de bere în cap. Furios la culme, românul s-a năpustit asupra italianului și a început să îl lovească.

Haosul din farmacie a stârnit atenția trecătorilor, iar la scurt timp un echipaj de poliție a sosit la fața locului.

Bărbatul a încercat să fugă, dar a fost prins rapid de doi polițiști și dus la secție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un român beat criță a bătut un italian și i-a dat o sticlă de bere în cap, convins că au făcut armata împreună