Antena Meniu Search
x

Avocatul familei Melencu nu crede că Luiza a fost găsită

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu crede anunțul lui Alexandru Cumpănașu conform căreia Luiza Melencu a fost găsită. "Dacă e adevărat, de ce nu au fost anunțate autoritățile?", a întrebat avocatul.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 08.11.2019, 20:24

Avocatul familiei Melencu
Tonel Pop, avocatul familiei Melencu - captură video Antena 3 / Mediafax Foto via Hepta

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu crede anunțul lui Alexandru Cumpănașu conform căreia Luiza Melencu a fost găsită. "Dacă e adevărat, de ce nu au fost anunțate autoritățile?", a întrebat avocatul.

Avocatul familiei Melencu a îndemnat la echilibru, precizând că este "prea bătrân în meserie că să creadă că apă e uscată", mai ales în contextul evenimentelor politice din acest weekend. Afirmațiile vin după ce Alexandru Cumpănașu a susținut că a găsit-o pe Luiza Melencu.

"Eu zic că ar trebui să fim echilibrați, să nu ne aruncăm cu capul în jos, sunt tot felul de filmări. Eu cred că e în viață, da invit la echilibru. Nu am văzut acea filmare, nu înțeleg de ce nu au fost anunțate autoritățile, chiar și cele din Italia. Înțeleg că nici familia nu a recunoscut-o. Știți cum e, sufletul de mama, nu au cum să zică sub nicio formă. Nu cred în astfel de știri în contextul actual, care sunt date pe surse, la televiziune, cu stop cadre, ba nu se vede. Sunt prea bătrân în meserie că să cred că apa e uscată", a declarat Tonel Pop.

Tonel Pop: "Eu nu candidez, domnule Cumpanașu"

Contrat de Alexandru Cumpănașu, care i-a pus în discuție calitatea de avocat al familiei Melencu și l-a acuzat de propagandă, Tonel Pop a răspuns că nu el este cel care candidează la alegerile prezidențiale.

"Orice pistă trebuie verificată, dar invit la echilibru și o anumită rezervă. Nu avem date atât de concrete. Va dați seama că e în sufletul unei familii, ba Luiza a fost luată încolo, oamenii aceștia primesc filmulețe încontinuu. Nervii lor nu știu cât o să reziste. [...] Întrebarea mea e, dacă e adevărat, de ce nu au fost anunțate autoritățile? Trebuia acționat imediat. Mă refeream la autoritățile din Italia, acolo se pretinde că a fost găsită o persoană care seamănă (n.r. cu Luiza). În procurorii care anchetează cazul nu am încredere, în general în DIICOT că instituție este bine să avem încredere", a mai spus avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Avocatul familei Melencu nu crede că Luiza a fost găsită