Antena Meniu Search
x

Internaţionalul român Alin Toşca, la un pas de o revenire în campionatul italian de fotbal

Fundaşul român Alin Toşca, echipier al formaţiei turce Gazişehir Gaziantep, este la un pas de un nou transfer în fotbalul italian.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 12.01.2020, 11:25

Toşca joacă în Turcia, sub comanda lui Marius Şumudică
Alin Toşca (în galben) a devenit un jucător important pentru naţionala României - Profimedia

Fundaşul român Alin Toşca, echipier al formaţiei turce Gazişehir Gaziantep, este la un pas de un nou transfer în fotbalul italian.

Toşca este curtat cu insistenţă de Benevento, formaţie din liga a doua italiană pentru care a mai evoluat în a doua parte a sezonului 2017-2018.

Conform Tuttosport, Filippo Inzaghi, antrenorul lui Benevento, caută un fundaş central, după accidentarea lui Luca Antei, şi are referinţe bune despre Toşca din cele 13 meciuri în care fundaşul român a evoluat pentru Benevento, în Serie A.

Deşi Marius Şumudică, antrenorul lui Gazişehir Gaziantep, speră ca Toşca să nu plece, pentru că este unul dintre jucătorii în jurul cărora să constuiască noua echipă, pe fundaşul român îl încântă posibilitatea unei noi mutări în Italia, mai ales că Benevento este lider în Serie B, la sfârşitul turului, şi mare favorită la promovarea în Serie A.

În afară de Gazişehir Gaziantep şi Benevento, Toşca a mai evoluat pentru Steaua Bucureşti, Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari, Viitorul Constanţa, Betis Sevilla şi PAOK Salonic, având şi 18 selecţii în naţionala de fotbal a României, la 27 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Internaţionalul român Alin Toşca, la un pas de o revenire în campionatul italian de fotbal