Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2022 Balanţă. Echinocțiul, un start pozitiv în viața amoroasă

Horoscop martie 2022 Balanţă. Începutul lunii martie este o perioadă de concentrare și muncă intensă, mai ales după Luna Nouă din 2 martie. Acum este momentul să-ți pui planurile pe care le ai de mult timp în acțiune, să-ți realizezi visele și să folosești această energie pentru a menține și dezvolta sănătatea fizică.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 17:06

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2022 Balanţă - Shutterstock

Pe 6 martie, planeta ta dominantă, Venus, își va uni forțele cu Marte, ambele traversând semnele zodiacale împreună și trecând în casa bucuriei. Dacă ești singur și ești în căutarea unei relații, aceasta este, evident, o veste grozavă, dar este și o perioadă potrivită pentru noi hobby-uri, interese.

Horoscop bani martie 2022 Balanţă

Cu toate acestea, când Mercur se va muta în casa rutinei și a sarcinilor zilnice, pe 9 martie, concentrarea se va accentua pe ceea ce înseamnă muncă grea. Fii atent când acționezi pe niște idei preconcepute sau scenarii, mai ales pe 13 martie. Ziua aceasta marchează un aspect între Soare și Neptun, care poate fi confuz.

Horoscop dragoste martie 2022 Balanţă

Pe acelaşi subiect

Atenție la Luna Plină din 18 martie. Iertarea este o temă importantă a acestei Luni Pline, mai ales când vine vorba de probleme de familie. Așa că poate fi timpul să treci mai departe peste conflictele și disputele familiei.

Echinocțiul din 20 martie poate fi văzut ca un start pozitiv în viața amoroasă. Energia acestui moment se referă la echilibru, așa că efortul pe care îl depui va echilibra mai bine viața amoroasă și viața profesională. Având în vedere acest lucru, poți aștepta cu nerăbdare 27 martie, când Mercur se mută în casa dragostei care este perfectă pentru declarații de dragoste, cuvinte dulci și sentimente împărtășite.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2022 Balanţă. Echinocțiul, un start pozitiv în viața amoroasă