Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2022 Scorpion. Adevărul iese la iveală; discuţii importante în familie

Horoscop martie 2022 Scorpion. Ești o forță cu un talent creativ, dar de multe ori îți este frică să te exprimi cu adevărat. Luna Nouă din 2 martie va schimba lucrurile. Această lunație, care apare în cea mai creativă casă a astrogramei, este întărită de legătura sa vibrantă cu Jupiter. Este timpul să-ți arăți personalitatea în cel mai creativ mod pe care ți-l poți imagina.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 17:04

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2022 Scorpion - Shutterstock

Luna Plină din 18 martie ne amintește de puterea comunității. Explorarea trecutului îți va atrage atenția atunci când Marte își va schimba semnul zodiacal pe 6 martie.

Horoscop bani martie 2022 Scorpion

Privește cât mai mult posibil înapoi în istoria familiei tale și caută informații care te vor ajuta să-ți construiești un sentiment de identitate. Când Mercur își va schimba și el semnul pe 9 martie, te vei simți mai impulsiv decât de obicei. Asumarea riscurilor poate duce chiar la ceva ciudat, mai ales în jurul datei de 13 martie, când Soarele și Neptun fac un aspect.

Horoscop dragoste martie 2022 Scorpion

Pe acelaşi subiect

Chiar dacă vrei să fii doar tu, nu ești singur! Și este important să lucrezi cu alții pentru a-ți atinge obiectivele mai ample. Acesta este un moment bun pentru a face voluntariat și a crește gradul de conștientizare cu privire la lucrurile de care îți pasă.

Echinocțiul este un moment anual pentru care îți va verifica sănătatea mentală și emoțională. Ești conștient de bunăstarea ta fizică, dar ignori bunăstarea generală. Mercur se va muta în această zonă a hărții tale pe 27 martie, ceea ce va fi o ocazie bună de a te angaja într-o formă de terapie sau de a face o serie de analize mai amplă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2022 Scorpion. Adevărul iese la iveală; discuţii importante în familie