Antena Meniu Search
x

Horoscop martie 2022 Săgetător. Apropiere de familie şi beneficii în viaţa profesională

Horoscop martie 2022 Săgetător. În general, luna martie este un context bun pentru sentimentul tău de securitate emoțională și identitate. Luna Nouă din pe 2 martie te încurajează să înțelegi valoarea rădăcinilor, a tradiției și a locurilor din care te tragi. De la conexiuni familiale la un interes pentru istoria familiei tale, starea de spirit din această lună te încurajează să descoperi de unde ai venit.

de Redactia Observator

la 28.02.2022, 17:00

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop martie 2022 Săgetător - Shutterstock

Marte va schimba zodia pe 6 martie și îți va umple programul cu diverse lucruri de făcut. Te poți „bucura” de o lună încărcată cu puțin timp liber, dar vei avea tendința scapi de problemele emoționale ascunzându-te în spatele unei liste lungi de responsabilități.

Horoscop bani martie 2022 Săgetător

În timpul Lunii Pline din 18 martie, există o schimbare de focalizare care luminează casa profesiei. Impactul acestei luni ar trebui să-ți crească veniturile și să te propulseze la locul de muncă. Energia echinocțiului de primăvară te încurajează să sărbătorești ziua de 20 martie, vei dori să petreci mai mult timp făcând ceea ce îți place. Așa că sfârșitul lunii martie poate părea foarte distractiv, mai ales dacă ești singur, dar responsabilitățile tale din viața profesională încă cer atenție.

Horoscop dragoste martie 2022 Săgetător

Pe acelaşi subiect

Schimbarea semnului lui Mercur din 9 martie te încurajează și mai mult să-ți explorezi familia, mai ales dacă ești înstrăinat de cineva sau ai decis să locuiești în străinătate. Întâlnirea fantasmatică a Soarelui și a lui Neptun din 13 martie va fi un moment grozav pentru visare, regresie și retrăire a copilăriei, doar să ai grijă ca acest infantilism să nu intervină în viața profesională.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop martie 2022 Săgetător. Apropiere de familie şi beneficii în viaţa profesională