Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2021 Balanţă. Bucurii în dragoste şi o discuţie tensionată

Horoscop noiembrie 2021 Balanţă. Luna aceasta aduce rezultate destul de bune pentru nativii Balanţă, mai ales din punct de vedere profesional.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.11.2021, 11:14

Semn zodiacal Balanţă
Horoscop noiembrie 2021 Balanţă - Shutterstock

Luna aceasta aduce rezultate destul de bune pentru nativii Balanţă. Veţi avea momente presărate cu succes, dar din păcate vor fi câteva situaţii care se vor încheia cu o confruntare sau o dezamăgire sufletească. Cu toate acestea, veţi reuşi să treceţi cu bine peste greutăţi şi veţi găsi soluţiile benefice pentru a reveni la normal. Diligenţa este cheia succesului. S-ar putea să vă neglijaţi puţin familia în anumite momente, dar fiind faptul că vă veţi implica intens în viaţa de lucru. Încercaţi să păstraţi un echlibru, altfel, o persoană apropiată se va simţi exclusă şi veţi provoca o situaţie stresantă fără motiv. Poate fi o lună uşor stresantă şi obositoare.

Horoscop bani noiembrie 2021 Balanţă

În ceea ce priveşte cariera, luna noiembrie va da rezultate mixte pentru cei aflaţi sub semnul Balanţei. Va trebui să munciţi din greu pentru ceea ce vă doriţi, însă norocul va fi în favoarea voastră la final. Prin urmar,e nu vă simţiţi dezamăgiţi. Atât Saturn, cât și Jupiter fac aspectul casei a zecea. Saturn este în semnul vostru, însă Jupiter nu va avea destulă forţă pentru a vă susţine. Prin urmare, vor exista obstacole, însă veţi reuşi să faceţi faţă greutăţilor şi să mergeţi tot mai departe. Trebuie să munciţi mult pentru a obţine rezultatul dorit. 

Este o perioadă plină de curaj şi dorinţă de a învinge, dar vor exista momente tensionate şi de furie pe alocuri. Acestea vă vor îngreuna în încercarea de a obţine sprijinul celor din jur. Trebuie să fiţi mai blânzi şi mai împăciuitori. Gândiţi lucrurile la rece şi nu vă avântaţi făr ăsă puneţi în balanţă plusurile şi minusurile. Păstraţi un sentiment de respect reciproc faţă de colegi şi superiori, mai ales când vreţi să vă exprimaţi opiniile contradictorii. 

Pe acelaşi subiect

Per total noiembrie este blândă în ceea ce priveşte câştigurile, dar vor fi momente de cădere. La început s-ar putea să nu obţineţi anumite beneficii financiare conform aşteptărilor sau muncii grele depuse, dar lucrurile vor începe să se schimbe rapid în a doua jumătate a lunii. 

De asemenea, puteți obţine o nouă sursă de venit. Exista si posibilitatea de a beneficia economic de sprijinul membrilor familiei. Poate cineva din familie vă poate ajuta să vă ghideze calea care duce către prosperitatea financiară. Din 21 noiembrie, Mercur își va schimba și el semnul și va intra în a doua voastră casă. Acest lucru va crea posibilitatea ca finanțele să vină din străinătate. Puteți stabili un contract cu o companie sau o afacere cu rădăcini în străinătate, oferindu-vă astfel beneficii destul de mari şi noroc la capitolul bani.

Horoscop dragoste noiembrie 2021 Balanţă

Dragostea este un aspect prielnic pentru Balanţe în noiembrie. Veţi avea ocazia să petreceţi mult mai mult timp cu persoana iubită; ba chiar veţi putea pleca într-o vacanţă. Dacă nu aveţi această posibilitate tot veţi reuşi să vă surprindeţi partenerul/partenera cu o ieşire în oraş, la cinema sau la o cină romantică. Nu veţi pierde nicio ocazie dea petrece timp memorabil alături de cel drag. 

Timpul este bun și pentru cei care așteaptă dragostea în viață şi care nu şi-au găsit încă sufletul pereche. S-ar putea să existe un moment în care să vă deschideţi inima faţă de o persoană care vă va deveni extrem de importantă. Dacă simţiţi fluturi în stomac, astrologii vă recomandă să verbalizaţi acest lucru. Cine ştie, poate şi persoana de lângă voi simte acelaşi lucru. Poate fi începutul unei frumoase poveşti de dragoste. 

Totuşi, atât Marte, cât și Soarele sunt vizibilitatea aspectului casei a șaptea. Deoarece sunt planete fierbinți, un indiciu de agresivitate va fi vizibil în natura voastră. În viața de cuplu, lucrurile mărunte pot duce la mari certuri și conflicte. Înțelegeți situațiile și păstraț-văi răbdarea evitând în același timp să reacționați în astfel de situații. Soțul/soția poate avea unele probleme legate de sănătate. Prin urmare, fiţi atenţi și la sănătatea lor și aveţi grijă la obiceiurile lor alimentare.                                     

Horoscop sănătate noiembrie 2021 Balanţă

Aveţi mare grijă de sănătatea voastră în această perioadă. Pot apărea probleme dacă vă neglijaţi tabieturile zilnice. Beţi multe lichide, mâncaţi sănătos, faceţi sport şi evitaţi zonele aglomerate. Pot apărea şi câteva probleme în ceea ce priveşte sănătatea unui membru al familiei. Veţi avea parte de momente stresante, obositoare, munca îşi va spune cuvântul la un momentdat. Persoanele care au probleme cu tensiunea şi inima trebuie să rămână atente şi să nu depună mult efort. Nu vă stresaţi inutil. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2021 Balanţă. Bucurii în dragoste şi o discuţie tensionată