Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Poveste de dragoste ca în filme şi o discuţie aprinsă la serviciu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Atenție la bruiajele care pot apărea în relație. Nu va fi o săptămână ușoară nici la locul de muncă deoarece apar multe schimbări.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 15:19

- Shutterstock

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Berbec

Soarele se află în opoziție cu Uranus și vei avea la începutul săptămânii câteva experiențe financiare extreme. Ulterior Soarele îl întâlnește pe Marte care îți va provoca sentimentul de criză. Din fericire spre finalul săptămânii lucrurile se mai liniștesc și partenerul se dovedește a fi cheia rezolvării.

BANI: Vei fi luat prin surprindere de situații neprevăzute care te fac să conștientizezi starea ta financiară. Ai nevoie sa acționezi rapid și probabil de aici sentimentul de anxietate care se dezvoltă. Probabil este nevoie de un credit sau un împrumut pentru a putea să rezolvi nevoile de la luni sau marți.

DRAGOSTE: Comunicarea dintre tine și partener excelează în această săptămână, iar prin intermediul relației tale ai acces la resurse umane dar și financiare. Dacă ești singur se poate ca o cunoștință din străinătate să nutrească sentimente ce vă apropie semnificativ și ar putea fi începutul unei relații.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Taur

Atenție la bruiajele care pot apărea în relație, mai ales în primele două zile ale săptămânii. Se pare că partenerul te pune în fața faptului împlinit cu ceva anume, iar singura posibilitate este să te conformezi. Mercur și Venus îmbunătățesc dinamica la locul de muncă și sunt posibile noi câștiguri financiare.

BANI: Ai posibilitatea de lucra mai mult, fie la locul de muncă, fie printr-o activitate part-time. Suplimentarea propriilor finanțe se realizează prin activitățile pe care le întreprinzi în mod rutinier. Colegii de muncă pot fi cei care vin cu recomandări de activități suplimentare care să te ajute.

DRAGOSTE: Deși vei fi surprins de deciziile partenerului încearcă să nu reacționezi foarte rapid deoarece probabilitatea de funcționarea impulsivă este aproape iminentă. Încearcă să îți iei spațiul și timpul necesare pentru a procesa informațiile primite, deși este probabil ca să ți se solicite reacții imediate.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Gemeni

Nu va fi o săptămână ușoară la locul de muncă deoarece apar multe schimbări care te pun în ipostaza de a lua singur decizii cu efecte pe care nu le poți momentan preconiza. Mercur și Venus se află în relații mai bune spre weekend și găsești forme de eliberare în interiorul relației, unde ai parte de tot suportul.

BANI: Este posibil să ai experiențe mai puțin plăcute cu colegii de muncă, deoarece vor ieși la iveală sentimente de invidie și agresivitate care pot duce ușor la instalarea unor conflicte. Din păcate se pare că ești pe cont propriu, iar deciziile tale se bazează doar pe propriile concepții și credințe despre muncă.

DRAGOSTE: Reușești să scapi de intensitatea contextului profesional prin intermediul relației cu partenerul. Vei petrece câteva zile pline de iubire și siguranță alături de partener și este posibil să apar inclusiv vești bune despre copii, mai ales cu cât te apropii mai mult de zilele de weekend.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Rac

Mediul social va fi destul de zbuciumat în această săptămână pentru că Soarele este în relații conflictuale cu Uranus și Soarele. Nu este exclus ca acum să se încheie relații de prietenie într-un mod brutal. Cu toate acestea weekendul aduce rezultate bune în relațiile de muncă cu colegii sau subalternii.

BANI: Joi și vineri sunt zile bune pentru investiții în afaceri sau echipamente pe care le folosești în activitatea profesională. De asemenea, se pare că vei găsi oferte foarte bune care te determină să începi renovarea unei locuințe sau reorganizarea în casă într-un mod care corespunde mai mult ideilor tale.

DRAGOSTE: Dacă ești singur nu este cel mai bun moment pentru tine deoarece sentimentele îți vor fi înșelate și chiar lezate. Vei traversa momente de criză emoțională deoarece realizezi că ceea ce credeai tu sau speranțele tale se spulberă într-un mod dramatic și foarte rapid, încât te lasă perplex.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Leu

Dinamica dintre familie și carieră reprezintă din nou un punct nevralgic în prima parte a săptămânii și este foarte posibil să fie nevoie să alegi între job și cămin. Spre weekend lucrurile devin mai relaxate mai ales în cadrul relației de cuplu, mai ales dacă sunteți la început sau în perioada de cunoaștere.

BANI: Compromisul pe care trebuie să îl faci între viața de familie și cea profesională nu va fi deloc confortabil deoarece presiuni puternice vin din ambele direcții. Situațiile vor fi intense și te pot determina să reacționezi extrem de violent față de persoanele care îți cer rapid o decizie în acest sens.

DRAGOSTE: Este totuși o perioadă excelente pentru începutul relațiilor amoroase, dacă ești singur deoarece posibilitatea de noi conexiuni se află sub influența unor aspecte extrem de bune. Dacă ești într-o relație pot apărea discuții legate de posibilitatea extinde familia și de a deveni părinți.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Fecioară

Planurile tale vor fi date peste cap de informațiile pe care le primești și care sunt contradictorii cu ceea ce ai tu în gând. Este posibil să apară inclusiv probleme cu acte sau alte aspecte legislative. A doua parte a săptămânii aduce însă securitate familială și posibilitatea de a valoriza anumite proprietăți.

BANI: Dacă urmărești să faci achiziții în această perioadă poți să te uiți începând de joi după oferte deoarece ai posibilitatea de a achiziționa la prețuri foarte bune diverse produse. De asemenea, ești susținut și în vânzarea obiectelor, dar de mici dimensiuni care fac referire la artă sau bijuterii.

DRAGOSTE: Deciziile tale sunt puse la îndoială, mai ales în prima parte a săptămânii motiv pentru care reacțiile tale pot fi acerbe, indiferent de persoana care pune la îndoială hotărârile personale. Conflictele de acum vor avea repercursiuni importante, mai ales în relații unde despărțirea sau divorțul nu sunt excluse.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Balanță

Este important pentru tine să îți securizezi resursele financiare, mai ales în primele zile ale acestei săptămâni, deoarece riscul de pierderi financiare este extrem de mare. Nu lua decizii pripite sau impulsive. Spre weekend reușești să întâlnești o persoană care va deveni foarte importantă.

BANI: Vei fi pus în ipostaza de a decide rapid ce alegi să faci cu banii tăi, nu este exclus să te afli într-un pericol de executare sau de pericol financiar de înșelăciune. Din aceste motive este important cum utilizezi cardurile și ce faci cu datele tale bancare pentru că efectele pot fi realmente dramatice.

DRAGOSTE: Dacă ești singur beneficiezi de un farmec aparte care pune bazele unui frumos început de relație care se va transforma într-o conexiune profundă în viitor. Dacă ești într-o relație ar trebuie să începi o nouă etapă în relaționarea cu partenerul, mai ales în tipul de comunicare pe care îl utilizați.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Scorpion

Vulnerabilitatea ta relațională este pusă în evidență în prima parte a săptămânii când Soarele este confruntat de Uranus și Marte. Ai tendința de a reacționa impulsiv și deciziile tale pot da un curs neprevăzut relațiilor. Din fericire beneficiezi de suport financiar, dar nu în mod vizibil, ci subtil.

BANI: Cineva te susține prin recomandări sau prin intervenții indirecte cu privire la veniturile tale din activitatea pe care o desfășori. În acest sens nu ar trebui să fii surprins de o propunere de mărire salarială sau posibilitatea de a avansa profesional. Se pare că rezultatele muncii tale dau roade.

DRAGOSTE: Vei traversa împreună cu partenerul o perioadă destul de agitată, mai ales în primele zile ale săptămânii deoarece posibilitatea de conflict este foarte. Aveți tendința de a vă inflama rapid mai ales la reproșuri sau orice resentimente pe care partenerul le aduce în discuțiile cotidiene.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Săgetător

Nivelul tău de vitalitate este destul de scăzut, chiar dacă săptămâna abia începe. Nu este exclus să te confrunți cu dureri acute în urma unor accidente de natură caznică. Profesional se pare că ești într-o formă de confuzie dar care îți este destul de confortabilă, deoarece îți oferă flexibilitate.

BANI: Te bucuri de o serie de limite foarte laxe ceea ce te lasă să acționezi după propria dorință la locul de muncă. Atenție totuși la relația cu colegii care poate fi motiv de conflict și prin urmare efectele unui astfel de context vor fi excluderea ta sau faptul că vei fi ignorat de superiori pentru o perioadă.

DRAGOSTE: Ai un fler aparte în relațiile sociale și cercul tău de prieteni se va extinde într-un mod natural. În acest sens este foarte posibil ca o relație care începe în sfera interacțiunilor amicale să se transforme rapid în ceva ce include mai multe sentimente tandre decât te-ai fi așteptat tu inițial.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Capricorn

Soarele este prins în aspecte tensionate cu Uranus și Marte ceea ce determină relații defectuoase cu prietenii dar deopotrivă și cu copii sau persoanele de care ai grijă. Profesional te bucuri de o liniște profesională, care pentru ceilalți poate semăna cu o formă de inactivitate sau chiar stagnare.

BANI: Vei traversa o perioadă foarte calmă din punct de vedere profesional și se pare că te strecori printre pericole. Ai parte de o susținere tacită mai ales în contexte și situații dificile, tot ce trebuie să faci este să îți păstrezi ritmul caracteristic, singuratic, lent și foarte organizat, ca și până acum.

DRAGOSTE: Aici lucrurile devin problematice deoarece vei fi surprins de comportamentul neglijent sau chiar periculos al unor prieteni sau copii, dar inclusiv partenerul te poate șoca. De asemenea, noile preferințe personale ape partenerului periclitează stabilitatea și securitatea relațională.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Vărsător

Pentru că Soarele interacționează cu Uranus și Marte aduce o serie de schimbări care modifică modul în care vei înțelege stabilitatea profesională. Deși stresul de la locul de muncă este foarte intens vei reuși spre finalul săptămânii să te detașezi de aceste influențe împreună cu prietenul sau partenerul de cuplu.

BANI: Un șef sau o formă de autoritate modifică din temelii cadrul în care desfășori activitatea la locul de muncă, ceea ce te scoate din zona de confort și inclusiv poate pune sub semnul întrebării competențele și continuarea contractului tău. Este nevoie să dai dovadă de flexibilitate și originalitate în abordare.

DRAGOSTE: Modul prin care poți să le echilibrezi în weekend este prin intermediul relațiilor deoarece Mercur și Venus se află în aspect benefic. Inițiativele vin din partea partenerului și astfel se confirmă planurile tale de viitor și contribuie la buna dezvoltare a conexiunii emoționale dintre voi.

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023 Pești

Te afli sub influența lui Uranus și a lui Marte ceea ce poate provoca drastice schimbări în program și astfel te forțează să găsești soluții rapide la contexte care sunt extrem de sensibile sau complexe. Weekendul aduce posibilitatea de a recupera o sumă de bani care din diverse motive era restantă.

BANI: Atenție la călătorii, mai ales cele în străinătate și modul în care se desfășoară pentru că se pot petrece schimbări imense de oră sau se pot anula biletele. Din fericire poți beneficia de restituirea banilor dacă acționezi rapid în acest sens și inclusiv despăgubiri în urma incidentelor create.

DRAGOSTE: Pasiunea din relație crește spre finalul săptămânii și vei simți acest lucru din modul în care partenerul se raportează la relație. Se pare că te bucuri de o formă de protecție și grijă care se manifesta prin gesturi mici, dar și prin surprize ce implică cadouri plăcute și interesante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Poveste de dragoste ca în filme şi o discuţie aprinsă la serviciu