Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 30 decembrie 2018. Discuții aprinse cu partenerul de viață

Horoscopul zilei 30 decembrie 2018. Vești bune în ceea ce privește banii, dar și multe ore pierdute la cumpărături. 

Vezi și

Horoscopul zilei 30 decembrie 2018. Vești bune în ceea ce privește banii, dar și multe ore pierdute la cumpărături. 

Sunt posibile mici discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, dar totul se va rezolva dacă există calm și înțelegere.

Capricornii încasează o sumă mare de bani pe care o aşteaptau de ceva timp. Pe seară se întrevăd discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.

Vărsătorii îşi fac planuri pentru o călătorie pe ultima sută de metrii şi chiar le şi reuşeşte. S-ar putea ca ei să îşi petreacă Revelionul la soare!

Peştii se vor bucura de compania unor prieteni buni alături de care vor pleca într-o scurtă călătorie la munte.

Berbecii se implica în activităţi casnice. Fac schimbări în locuinţă dar sunt creativi şi în bucătărie. Ar fi bine să nu deguste toate preparatele pentru că anul nou trebuie să îi prindă totuşi în formă.

Taurii văd roşu în faţa ochilor… Şi nu e o metaforă. Şi-au pregătit deja ţinuta pentru revelion, iar asta i-a obosit teribil, aşa că astăzi vor lenevii.

Gemenii în schimb vor munci în această dimineaţă, dar asta nu-i va face să-şi piardă zâmbetul. Nu mai e mult până când va începe distracţia.

Racii sunt preocupaţi de ţinuta pe care o vor purta în noaptea dintre ani. Sunt nemulţumiţi, iar ziua de astăzi va fi pierdută doar prin magazine.

Leii vor da uitării micile certuri din trecut şi se vor împăca cu o veche cunoştinţă. Finele anului îi face mai buni şi mai înţelegători.

Fecioarele primesc o sumă frumoasă de bani la timpul potrivit. Aşa că noul an îi va prinde cu buzunarele pline.

Balanţele se gândesc astăzi la anul care a trecut şi fac o retrospectivă. Ce ar putea schimba în bine? Ce ar putea face în plus? Şi vor găsi răspunsul la toate întrebările.

Anturajul vă cheamă peste tot zilele acestea dragi Scorpioni, să faceţi cumpărături împreună, mergeţi la distracţie tot cu gasca, pentru că aşa vă simtiţi cel mai bine în această formulă.

Iar Săgetătorii vor fi puşi la încercare astăzi. Au multe de rezolvat la locul de muncă, iar pregătirile de acasă sunt cu mult în urmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 30 decembrie 2018. Discuții aprinse cu partenerul de viață