Antena Meniu Search
x

Top 3 cele mai bârfitoare zodii. Discreţie zero! Nu pot păstra niciun secret

Astrologii au realizat topul celor mai bârfitoare zodii din horoscop. Mai toţi oamenii au momente când, cu sau fără intenţie, se implică prea mult în viaţa altor persoane ori dezvăluie secrete pe care alţii le-au împărtăşit, având încredere în ei. Pentru unele zodii, însă, bârfa pare un sport favorit. Iată care sunt nativii predispuşi să bârfească şi să distrugă prietenii prin lipsa lor de discreţie.

de Redactia Observator

la 16.01.2022, 18:08

- Shutterstock

Comunicarea e sănătoasă, dar deseori discuţiile ajung să fie condimentate cu bârfe mai mult sau mai puţin nevinovate. Astrologii au analizat trăsăturile definitorii ale fiecăui semn zodiacal în parte, dar şi modul în care nativii interacţioneaază în diverse medii sociale, realizând un top al celor mai bârfitoare zodii.

Citeşte aici: Top 3 zodii care nu rezistă într-o relaţie de dragoste şi pot înşela oricând

"Bârfitorii" horoscopului nu trebuie să se simtă vizaţi: chiar dacă sunt incluşi în acest top, asta nu înseamnă că toţi nativii se poartă astfel. În schimb, pot folosi trăsăturile de personalitate specifice zodiei pentru a răspândi veşti bune cu cei din jur. Nu uitaţi, o trăsătură privită în general într-o lumină mai puţin plăcută poate fi transformată cu uşurinţă într-un lucru pozitiv!

Peşti

Pe acelaşi subiect

Nativii zodiei Peşti sunt extrem de curioşi şi vor să afle mereu tot ce mişcă în jurul lor. Au tendinţa să fie mai băgăcioşi decât e cazul, iar odată ce un subiect le-a captat interesul nu mai e cale de întors! Sunt numai ochi şi urechi la apariţia celei mai mici scântei care anunţă un conflict şi ard de nerăbdare să împărtăşească şi cu cei din jur secretele descoperite. Tocmai de aceea ocupă primul loc în topul celor mai bârfitoare zodii.

Leu

Leii sunt cunoscuţi pentru energia debordantă cu care se implică în toate activităţile, fără a face excepţie nici la capitolul ... bârfă! Deşi când vine vorba de propria persoană tind să devină mai secretoşi, nativii zodiei Leu nu dau înapoi dacă li se oferă şansa să afle lucruri care nu ar fi trebuit să le ajungă pe la urechi. Totuşi, partea bună e că sunt mai degrabă păstrători ai secretelor şi nu plimbă vorba prea mult.

Citeşte aici: Top 3 zodii care îşi schimbă complet viaţa în 2022. Nativii care se vor umple de bani!

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător pot bârfi fără oprire, câte-n lună şi în stele. Energici şi mai puţin atenţi la sentimentele celor din jur, se pot aventura într-un abis al bârfelor, de unde le-ar putea fi mai greu să găsească ieşirea. Astrologii le recomandă să abordeze unele subiecte de discuţie cu mai mult tact, pentru a nu răni persoane dragi şi pentru a nu-i dezamăgi pe apropiaţi. Altfel, chiar dacă nu sunt rău intenţionaţi, ar putea rămâne cu regrete mari şi fără prieteni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Top 3 cele mai bârfitoare zodii. Discreţie zero! Nu pot păstra niciun secret