Antena Meniu Search
x

Horoscop Peşti 2022. Zodii compatibile în dragoste

Horoscop dragoste Peşti. Cu ce zodii sunt compatibili Peştii şi care sunt nativii de care trebuie să se ferească pe plan amoros. Astrologii prezintă raporturile lor cu celelalte semne zodiacale.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 20:02

- Shutterstock

Horoscop Peşti - semn de apă mutabil, introvertit, dominat de planetele Jupiter şi Neptun. Peştii sunt duali, în permanenţă consumaţi de contradicţii care tulbură apele sale aparent liniştite. Iată ce le rezervă astrele pe plan amoros, în relaţie cu celelalte zodii.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop dragoste. Zodii Compatibile Peşti

Pentru a începe o relaţie cu un nativ din zodia Peşti, e bine să vă interesaţi de problemele sale, să îi ascultaţi temerile şi să încercaţi să vă implicaţi pentru a găsi împreună soluţii. Iată raporturile Peştilor cu alte semne astrologice:

Pe acelaşi subiect

Compatibilitate Peşti - Berbec

Şi aceasta este o combinaţie favorizată de astre, deşi cele două semne astrologice sunt extrem de diferite. Partenerii nu sunt mereu pe aceeaşi lungime de undă, însă comunicarea îi salvează de cele mai multe ori de situaţii critice, care duc la separare.

Compatibilitate Peşti - Taur

Este o combinaţie reuşită, Taurii şi Peştii fiind mai intuitivi şi sentimentali împreună decât separat. Nativii acestor zodii au resursele interioare necesare pentru a îşi oferi reciproc ceea ce au cu adevărat nevoie.

Compatibilitate Peşti - Gemeni

Vă înţelegeţi bine, dar există limite clare care despart viziunea celor doi parteneri. Ambii aveţi nevoie de protecţie, sunteţi egocentrici şi nu vă ascundeţi temperamentul puternic, aşa că orice tensiune trebuie tratată cu calm şi răbdare.

Compatibilitate Peşti - Rac

Relaţia voastră decurge în principiu bine, fără probleme majore, dar şi fără focuri de artificii. Neînţelegerile trecătoare pornesc mai ales de la bugetul familiei, banii fiind o piatră de temelie importantă pentru cei doi parteneri.

Compatibilitate Peşti - Leu

Nativul Peşti este de obicei suspicios şi se poate teme de curajul fără margini al Leului. Într-o relaţie amoroasă, contrastul personalităţilor voastre ar putea face însă mai mult rău decât bine, mai ales când vine vorba de planurile de viitor.

Compatibilitate Peşti - Fecioară

Cu riscuri relativ mari, cele două zodii se pot încumeta la o relaţie serioasă. Astrologii recomandă, însă, ca partenerii să se poarte cu mare atenţie, mai ales la începutul poveştii de iubire, pentru că îşi pot răni uşor sentimentele.

Compatibilitate Peşti - Balanţă

Atracţia iniţială se stinge încet şi riscă să se stingă dacă nu aveţi grijă să întreţineţi flacăra iubirii. Responsabilităţile cotidiene tind să împovăreze viaţa de cuplu, până în stadiul în care Balanţele ar putea simţi nevoia să se elibereze.

Compatibilitate Peşti - Scorpion

Între voi doi poate fi dragoste la prima vedere, dar testul timpului va fi cel care contează cu adevărat. Nativii zodiei Peşti, consideraţi de mulţi prea excentrici, găsesc în braţele Scorpionilor înţelegerea şi acceptarea de care au nevoie.

Compatibilitate Peşti - Săgetător

Peştii sunt uşor melancolici şi dependenţi de persoana iubită, ceea ce nu e neapărat pe placul Săgetătorilor care au independenţa în sânge. Deşi în teorie relaţia pare una interesantă, certurile dese nu vă aduc împăcarea sufletească după care tânjiţi amândoi. 

Compatibilitate Peşti - Capricorn

Totul merge bine între voi doi, peştii fiind cei mai mari fani ai stabilităţii Capricornului. Sunt parteneri potriviţi pe toate planurile, iar uniunea lor e încununată în majoritatea cazurilor cu succes.

Compatibilitate Peşti - Vărsător

Compasiunea faţă de ceilalţi este lucrul care vă uneşte cel mai mult, în ciuda divergenţelor care apar uneori între voi. Dacă relaţia va fi un eşec sau un succes, depinde doar de capacitatea voastră de comunicare.

Compatibilitate Peşti - Peşti

Deşi aveţi toate şansele să vă înţelegeţi de minune, nu este cea mai recomandată pereche. Conflictele dintre cei doi nativi Peşti vor adânci nemulţumirile şi frustrările fiecărui partener şi nu le vor aduce fericirea şi pacea interioară mult-visate.

Sursă: Zodiac Universal, Dorian Green

Află previziunile astrologice pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop Peşti 2022. Zodii compatibile în dragoste