Antena Meniu Search
x

Horoscop Leu 2022. Zodii compatibile în dragoste

Horoscop dragoste Leu. Cu ce zodii sunt compatibili Leii şi care sunt nativii de care trebuie să se ferească pe plan amoros. Astrologii prezintă raporturile lor cu celelalte semne zodiacale.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 20:01

- Shutterstock

Horoscop Leu - semn de foc fix, extrovertit, dominat de Soare. Leii au ca trăsături definitorii dorinţa de a conduce şi cea de a reuşi în viaţă. Au o personalitate impunătoare, strălucitoare şi le place enorm să fie admiraţi. Iată ce le rezervă astrele pe plan amoros, în relaţie cu celelalte zodii.

Vezi aici: Cum va arăta 2022 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop dragoste. Zodii Compatibile Leu

Pentru a începe o relaţie cu un nativ din zodia Leu, e bine să-l ascultaţi când vorbeşte despre viaţa sa şi să evitaţi discuţiile de complezenţă. Se bucură mult când primeşte cadouri şi nu suportă vulgaritatea. Iată raporturile Leilor cu alte semne astrologice:

Pe acelaşi subiect

Compatibilitate Leu - Berbec

V-aţi găsit sufletul pereche, compatibilitatea e ideală. Ambii parteneri sunt deschişi provocărilor şi vor găsi sprijinul de care au nevoie într-o relaţie pasională, bazată în primul rând pe sinceritate.

Compatibilitate Leu - Taur

Taurul este atras în mod natural de strălucirea partenerului Leu, însă personalitatea puternică a acestuia ar putea deveni greu de digerat. Neînţelegerile pornesc mai ales de la nevoia Leului de a ieşi în evidenţă.

Compatibilitate Leu - Gemeni

Relaţia debutează armonios, fiind bazată pe atracţie reciprocă şi înţelegere. Mai târziu, însă, caracterul posesiv al Leului îl poate speria pe nativul Gemeni, care se simte tentat să renunţe la tot ce au construit împreună. Comunicarea poate salva, însă, totul.

Compatibilitate Leu - Rac

Şansele ca relaţia voastră să reziste sunt de 50%, spun astrologii. Firea aparent arogantă a Leilor îi poate pune pe fugă pe nativii zodiei Rac, aceştia din urmă fiind la rândul lor consideraţi prea morocănoşi. Dacă treceţi peste conflicte, se anunţă însă o căsnicie reuşită.

Compatibilitate Leu - Leu

În general, astrologii nu recomandă această combinaţie, întrucât ambii parteneri vor încerca să-l eclipseze pe celălalt. Deşi la nivel profesional lucraţi bine împreună, acest lucru nu înseamnă automat şi o relaţie fericită. Viaţa de cuplu poate funcţiona la parametri optimi doar cu multe compromisuri.

Compatibilitate Leu - Fecioară

Şansele ca voi doi să vă înţelegeţi nu sunt prea mari, pentru că Leii se pot simţi uşor jigniţi de firea mai critică a Fecioarelor. Riscurile unei astfel de căsnicii sunt considerabile, mai ales dacă apar şi copiii.

Compatibilitate Leu - Balanţă

Cu anumite concesii din partea ambilor parteneri, lucrurile ar putea merge cu adevărat bine. Şi Leii şi Balanţele preferă luxul şi au înclinaţii artistice, aşa că pasiunile comune vor menţine vie flacăra iubirii.

Compatibilitate Leu - Scorpion

Sunteţi amândoi sclipitori în felul vostru, ceea ce vă atrage cu o forţă aproape magnetică. Gelozia caracteristică Scorpionului este singurul prag major pe care trebuie să îl depăşiţi în calea fericirii în viaţa de cuplu. 

Compatibilitate Leu - Săgetător

Între voi există o potrivire perfectă. Ambii sunteţi dornici de schimbare şi experienţe provocatoare, însă trebuie să aveţi grijă ca entuziasmul să nu se transforme în furie, din cauza unor cuvinte nepotrivite. 

Compatibilitate Leu - Capricorn

Capricornul este mai lent decât partenerul Leu, ceea ce creează nenumărate tensiuni în viaţa de cuplu. Relaţia voastră e pusă la grea încercare, însă nu renunţaţi: există şanse ca temperamentele voastre să funcţioneze împreună.

Compatibilitate Leu - Vărsător

Relaţia voastră e extrem de indecisă. Azi vă iubiţi la intensitate maximă, pentru ca în ziua următoare să nu schimbaţi un cuvânt. O discuţie sinceră, în care fiecare să-şi exprime fără ocolişuri intenţiile, vă poate scuti de multe incertitudini şi suferinţă.

Compatibilitate Leu - Peşti

Nativul Peşti este de obicei suspicios şi se poate teme de curajul fără margini al Leului. Într-o relaţie amoroasă, contrastul personalităţilor voastre ar putea face însă mai mult rău decât bine, mai ales când vine vorba de planurile de viitor.

Sursă: Zodiac Universal, Dorian Green

Află previziunile astrologice pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop Leu 2022. Zodii compatibile în dragoste