Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 20 februarie 2019. Scorpionii sunt cu capul în nori

Zodiac carieră și bani 20 februarie 2019. Pestilor le merge de minune astazi la birou. Li se va oferi ocazia de a se implica intr-un proiect important.

de Redactia Observator

la 20.02.2019, 09:03

Vezi și

Zodiac carieră și bani 20 februarie 2019. Pestilor le merge de minune astazi la birou. Li se va oferi ocazia de a se implica intr-un proiect important.

Berbecii vor fi pusi pe lucruri serioase. Se vor implica suta la suta la serviciu, astfel ca sefii nu vor trece cu vederea dorinta lor de munca

Taurii dau dovada de seriozitate maxima astazi la locul de munca, ceea ce le va asigura succesul in proiectele demarate.

Gemenii sunt foarte cheltuitori, iar asta nu e deloc bine. Ar trebui sa fie mai chibzuiti, se anunta vremuri cam tulburi in plan financiar.

Racii se bucura de sprijinul partenerilor de afaceri, iar asta ii face sa fie mai putin stresati si mai increzatori in reusita.

Leii rezolva toate problemele familiale in timpul zilei, astfel ca pe seara isi vor petrece timpul alaturi de cei dragi.

Nativii zodiei Fecioara ar putea găsi nişte bani puşi deoparte cu ceva timp în urmă de care au uitat. Nu e vorba de o sumă foarte mare, dar îşi vor permite o ieşire în oraş după o zi obositoare la serviciu.

Balantele sunt zambitoare si pozitive chiar daca nu merg toate ca pe roate astazi la serviciu. Acasa au parte de momente de liniste si afectiune din partea celor dragi.

Scorpionii sunt cu capul in nori, visatori, dar chiar si asa reusesc sa termine cu succes indatoririle profesionale.

Sagetatorii una zic si alta fac, ceea ce ii va enerva pe cei din jur. Siguri de farmecul personal, vor iesi basma curata din orice situatie.

Capricornii vor avea parte de o schimbare la serviciu, la inceput nu sunt foarte incantati, insa pe parcurs isi vor da seama ca a fost doar in avantajul lor.

Iar Varsatorii pun pe locul intai problemele profesionale ceea ce nu este tocmai pe placul celor dragi. Mai multa atentie acordata aceStora nu ar strica!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 20 februarie 2019. Scorpionii sunt cu capul în nori