Antena Meniu Search
x

13 semne ca ai de-a face cu o persoană diabolică

Oamenii diabolici sunt insistenți, agresivi și falși. Și așa vor rămâne toată viața, pentru că le lipsește un element esențial pentru a se schimba - sentimentul de regret.

13 semne ca ai de-a face cu o persoană diabolică - Hepta

Oamenii diabolici sunt insistenți, agresivi și falși. Și așa vor rămâne toată viața, pentru că le lipsește un element esențial pentru a se schimba - sentimentul de regret. 

Din moment ce ei consideră că au procedat perfect, de fiecare dată, ce motiv ar avea pentru a se schimba?

13 semne că ai de-a face cu un diabolic

Se bucură de răul altora. Dacă vezi pe cineva profitând de suferințele unei persoane e cazul să fugi. Cât mai departe. 

Au probleme cu controlul. Persoanele diabolice se pot abține cu greu atunci când sunt contrazise sau li se descoperă adevărata față. Vor țipa și gesticula cu violență doar pentru a te face să încetezi. 

Mint fără nicio miză, din senin, doar de dragul de a minți. Ferește-te de acești oameni, nu vei afla niciodată ce e cu adevărat în mintea lor.

Doar 7% din interacțiunea umana e guvernată de cuvinte. În rest contează gesturile. Dacă nu te simți confortabil în prezenta cuiva înseamnă că creierul tău a detectat o problemă.

Te manipulează cu scopul de a ceda psihic și, în cele din urmă, a le face pe plac. Pentru ei contează doar controlul, și nimic mai mult. 

Nu au remușcări. Fugi de orice persoană care spune că nu are absolut nimic de regretat în viață. 

Sunt cruzi cu prieteni, familia, animalele. Fiind lipsiti de empatie și respect pentru lumea care-i înconjoară, acești oameni nu fac distincția dintre rău și bine. Ei cred că totul li se cuvine. 

Nu își asuma responsabilitatea pentru greșeli, iar atunci când sunt forțați să o facă reușesc cumva să dea vina pe circumstanțe. E târziu, e vineri, e o nimica toată, e orice, dar nu vina lor.

Primești semnale de alertă de la prieteni și familie, care te atenționează că ai de-a face cu un om ascuns. 

Nu te poți baza niciodată pe ei. Te vor ajuta doar atunci când nu trebuie să facă niciun efort, iar miza este mică. Când lucrurile se complică devin de negăsit. 

E rasist și xenofob, urăște tot ce-l înconjoară.

Manipulează adevărul astfel încât totul să devină relativ, pentru a-i servi scopurilor. Nu contează dacă realitatea e alta, cât timp își pot duce până la capăt planurile.

Trăiesc vieți duble. Nu de puține ori persoanele diabolice au o imagine bună printre prieteni și cunoștințe, deși sunt adevărați tirani în intimitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » 13 semne ca ai de-a face cu o persoană diabolică