Antena Meniu Search
x

AFLĂ cum SĂ SCAPI de ANXIETATE și să fii FERICIT!

Anxietatea este una dintre cele mai prevalente probleme de sănătate mintală în Marea Britanie şi în alte țări, însă nimeni nu oferă diagnostice și nu o tratează ca pe o boală propriu-zisă.

Anxietatea este una dintre cele mai prevalente probleme de sănătate mintală în Marea Britanie şi în alte țări, însă nimeni nu oferă diagnostice și nu o tratează ca pe o boală propriu-zisă.

Cei care suferă de anxietate spun că se trezesc dimineața cu sentimentul de teamă, griji constante asupra percepției pe care o au ceilalți despre ei și panică. De asemenea, aceștia declară ca se simt foarte des copleșiți.

De aceea, vlog-ul de știință ASAP Thought a adunat opt metode simple și dovedite științific, pentru a-i ajuta pe cei care suferă de anxietate să învețe să își gestioneze problemele mai bine.

1. Nu căutați soluții ale problemelor pe Internet.

2. Amintiți-vă HALT (din engleză): Dacă începeți să vă panicați, întrebați-vă, vă este foame, sunteți nervos, singur, sau obosit?

3. Încercați metoda 4-7-8. Aceasta funcționează foarte bine pentru cei care se panichează sau au insomnii. Respirați timp de patru secunde, țineți-vă respirația pentru încă șapte secunde, apoi expirați numărând până la opt.

4. Citiți informații despre sănătate

5. Faceți mișcare. Coborâți scările și luați-vă un pahar cu apă. Plimbați-vă câteva minute. Nu e nevoie să alergați kilometri, trebuie doar să vă mișcați.

6. Fiți atent. Cu cât vă concentrați mai mult asupra lucrurilor pe care trebuie să le faceți, cu atât mai mult nu veți pierde timpul stresându-vă pentru alte probleme.

7. Începeți cu pași mici, lucrurile de care vă este teamă.

8. Aveți grijă de dumneavoastră. Fiți conștient de ceea ce se întâmplă și încercați să gestionați toate aceste lucruri în favoarea dumneavoastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » AFLĂ cum SĂ SCAPI de ANXIETATE și să fii FERICIT!