Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ai mâinile şi picioarele RECI? Iată câteva modalităţi de a scăpa de această problemă

Foarte multe persoane sunt afectate de problemele de circulaţie, care se manifestă la nivelul extremităţilor

de Redactia Observator

la 14.12.2015 , 16:17

Foarte multe persoane sunt afectate de problemele de circulaţie, care se manifestă la nivelul extremităţilor

Acesta poate fi şi un semn că trebuie să îţi schimbi stilul de viaţă. În primul rând, trebuie să creşti activitatea fizică. Dacă nu ai suficient timp şi energie să-ţi faci regulat exerciţiile, ţine cont de a aceste remedii:

Articolul continuă după reclamă

Usturoi

Acesta îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, reduce tensiunea arterială şi previne acumularea de trombocite din sânge. Un studiu studiu publicat în Journal of Nutrition în 2006 a constatat că usturoiul este extrem de benefic pentru sănătatea cardiovasculară. Mai mult decât atât, acesta previne formarea de acumularea plăcii în artere reducând astfel riscul de ateroscleroza.

Apă

Aportul adecvat de apă este esenţial pentru funcţionarea corespunzătoare a organismului. Potrivit nutriţioniştilor, un adult ar trebui să bea între 1,5 şi doi litri de apă pe zi.

Ghimbir

Este extrem de benefic pentru stimularea circulaţiei sângelui. Consumul regulat de ghimbir previne formarea de cheaguri de sânge în organism, reducând astfel riscul de boli cardiovasculare. Aceasta rădăcină remarcabilă conţine gingerol şi zingerone, care au un efect de încălzire asupra organismului, şi, prin urmare îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.

Ardei iute

Capsaicina stimulează fluxul de sânge în tot corpul şi organele. De asemenea, întăreşte pereţii arterelor şi ai capilarelor. În plus, ameliorează simptomele legate de circulaţia slabă a sângelui cum ar fi durerea, picioarele reci sau furnicăturile la nivelul picioarelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Inedit » Ai mâinile şi picioarele RECI? Iată câteva modalităţi de a scăpa de această problemă