Antena Meniu Search
x

Video Amenajarea mesei de Crăciun cu un buget redus. O parte din obiecte se află deja în casa ta

Pregătirile pentru masa de Crăciun sunt pe ultima sută de metri, iar oamenii fac tot posibilul să aibă sărbători perfecte. Şi cum nu toţi au buget suficient pentru amenajarea mesei, unii se reorientează şi folosesc elemente pe care le au deja în casă. Pentru cei cu dare de mână, plaja de oportunităţi e mai largă. 

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 10:38

Vezi și

Fie că nu vor să facă risipă, fie că nu au un buget suficient de mare, sunt tot mai mulţi cei care preferă să se descurce cu ceea ce au deja prin casă. Mai ales dacă nu aveţi prea mulţi invitaţi la masa de sărbătoare. 

Daniela Tudoran, reprezentant magazin: Cred că este foarte important să ne folosim de elementele pe care deja le avem în casă. Pornind de la scaunele pe care le avem. Ele pot fi diferite, nu este neaparat necesar să investim în scaune de aceaşi culoare. Putem să folosim tacâmurile şi farfuriile pe care le avem deja în bucătăria noastră. Putem folosi elemente ca şerfeţelul, sfoara. 

Oamenii preferă să se descurce cu ce au deja în casă

Cu cât numărul persoanelor este mai mare, cu atât situaţia se complică mai mult şi aranjamentul sau decorarea mesei de Crăciun devine un chin. În același timp, o masă mai mare e mai relaxantă pentru invitaţi.

Pe acelaşi subiect

Alexandra Buia, reprezentant magazin: Vă recomand o masă mare, frumoasă. Cu un picior frumos, cu detalii. 

Dacă vă puneţi problema de mobilă nouă pentru masa de Crăciun fiţi pregătiţi şi cu un buget pe măsură. 

Alexandra Buia, reprezentant magazin: Bugetul pentru o astfel de masă porneşte de undeva de la 10.000 de lei şi estimez undeva la 15.000 de lei. Cred că ne putem încadra cu tot ce înseamnă masa şi decorul ei. Clienţii care au spaţii care le permit astfel de produse cu siguranţă îşi doresc să aibă o asemenea piesă la ei în faţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Amenajarea mesei de Crăciun cu un buget redus. O parte din obiecte se află deja în casa ta