Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Arunci zeama de la murături? Mare greşeală! Iată cât de UTILĂ poate fi

Cele mai multe gospodine aruncă imediat zeama de la castraveţii în oţet, fără să aibă habar că o pot folosi tot în bucătărie

de Redactia Observator

la 06.01.2016 , 08:41

Cele mai multe gospodine aruncă imediat zeama de la castraveţii în oţet, fără să aibă habar că o pot folosi tot în bucătărie

Zeama este un remediu perfect anti-mahmureală!

După o seară în care ai băut câteva shot-uri de alcool, bea și unul, două shot-uri de zeamă de murături. Astfel, mahmureala de a doua zi va fi mult mai ușor de suportat.

Articolul continuă după reclamă

CITEŞTE ŞI Mănânci MURĂTURI de tot soiul? Iată de ce anume trebuie să ții cont

De asemenea, poate deveni un dressing pentru salată!

Înlocuieşte zeama de lămâie și oțetul cu zeamă de murături. Dacă este necesar, amestec-o cu puțină apă.

Carnea poate fi marinată!

Acidul din zeama de murături ajută la descompunerea fibrelor  din carne, făcând-o mai fragedă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » Arunci zeama de la murături? Mare greşeală! Iată cât de UTILĂ poate fi