Antena Meniu Search
x

Aşa îţi pui sănătatea în PERICOL! Îţi ţii TELEFONUL în buzunar? Mare greşeală!

Cei mai mulţi dintre români au obiceiul de a-şi ţine telefonul mobil în buzunar. Medicii avertizează, însă, ca acest lucru le poate pune sănătatea în pericol

Cei mai mulţi dintre români au obiceiul de a-şi ţine telefonul mobil în buzunar. Medicii avertizează, însă, că acest lucru le poate pune sănătatea în pericol

Doctorul Devra Davis a studiat efectele radiaţiilor emise de telefoanele mobile şi nu are deloc veşti bune. Medicul spune că radiaţiile de tipul celor emise de mobil sunt folosite în medicină pentru a trata cancerul de ficat. Radiaţiile descompun astfel bariera hemato-encefalică, care ajută creierul împotriva substanţelor străine care l-ar putea răni.

De asemenea, afectează fertilitatea masculină și schimbă metabolismul creierului.

Doctorul Devra a vorbit și de un caz particular: o tânără care a dezvoltat tumori mamare, după ce, timp de mai multe luni, a ţinut telefonul în sutien.

Recomandarea ar fi a acest dispozitiv să stea la 1,5 cm distanță de corp, pentru că nivelul de radiații care te afectează să fie foarte scăzut. Un alt mod de a folosi telefonul mobil în siguranță este să îl păstrezi într-o husă protectoare, scrie The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Aşa îţi pui sănătatea în PERICOL! Îţi ţii TELEFONUL în buzunar? Mare greşeală!