Antena Meniu Search
x

Avion de pasageri, nevoit să revină pe un aeroport din Sudan, după ce pilotul a fost atacat de o pisică

Un avion al companiei sudaneze Tarco Aviation, care se îndrepta spre Doha, a fost nevoit să revină pe aeroport la aproximativ 30 de minute de la decolare, după ce pilotul a fost atacat de o pisică.

de Redactia Observator

la 01.03.2021, 15:55

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Avionul de pasageri al unei companii sudaneze a fost nevoit să revină pe aeroport, la 30 de minute de la decolare, după ce pilotul a fost atacat de o pisică. Felina se strecurase în cabină, în timpul curățeniei și verificărilor tehnice.

Incidentul s-a petrecut, pe 24 februarie, pe aeroportul internațional Khartoum (Sudan). La 30 de minute de la decolare, cursa spre Doha (Qatar) a fost nevoită să revină pe aeroport, după ce o pisică a apărut în cabina piloților și a devenit violentă, atacându-l pe căpitan, scrie Al Sudani News. Pasagerii au fost extrem de nedumeriți în urma incidentului bizar.

Potrivit unor surse, pisica ar fi pătruns în aeronavă în timpul curățeniei și verificărilor tehnice, înainte de a decola spre Doha. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Avion de pasageri, nevoit să revină pe un aeroport din Sudan, după ce pilotul a fost atacat de o pisică