Antena Meniu Search
x

Bărbat investigat după ce a ieșit la pescuit zburând cu drona

Un bărbat din Australia a intrat în atenția autorității responsabile de aviația civilă după ce a ieșit la pescuit zburând cu o dronă.

de Redactia Observator

la 31.08.2019, 17:25

Bărbat investigat după ce a ieșit la pescuit zburând cu drona
Australianul a construit o dronă și a ieșit cu ea la pescuit - UAV ME via Facebook

Un bărbat din Australia a intrat în atenția autorității responsabile de aviația civilă după ce a ieșit la pescuit zburând cu o dronă.

Deoarece nu există o dronă comercială capabilă să ridice oameni în aer, bărbatul a considerat de cuviință să documenteze procesul de fabricație și, bineînțeles, să filmeze poate cea mai interesantă partidă de pescuit din 2019.

Ajutat de câțiva prieteni, pescarul s-a ridicat de la sol, pe marginea unui lac, după care a început să dea la undiță. Pe cap avea doar o cască de protecție, iar alături o bere, bine prinsă de scaun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmarea nu i-a amuzat deloc pe oficialii de la Autoritatea pentru Siguranța Aviației Civile din Australia, care au lansat o investigație. Deocamdată, după cum au declarat, nu e clar dacă pescarul a încălcat sau nu legislația.

"Nu e cel mai bun lucru de făcut sub nicio formă. Multe lucruri puteau merge prost, cineva putea fi rănit grav. În cel mai bun caz se termina bateria și plonja în apă", a declarat Peter Gibson, purtătorul de cuvânt al instituției, potrivit Unilad.

Până la finalizarea anchetei, pescarul s-a putut lăuda pe internet cu prima captură realizată din aer, însă nu este clar dacă momentul a fost autentic sau regizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Bărbat investigat după ce a ieșit la pescuit zburând cu drona