Antena Meniu Search
x

Video Beat și cu permisul suspendat, un șofer brăilean s-a dus singur la poliție să declare că a lovit o pasăre

Poliţiştii brăileni au rămas mască, atunci când un şofer a venit la secţie să reclame că a lovit...o pasăre. Pentru că existau pagube materiale, poliţiştii au fost nevoiţi să înregistreze evenimentul, aşa că l-au pus pe şofer să sufle în etilotest. Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor, când aparatul a arătat că bărbatul băuse. Dar surpriza nu s-a oprit aici. 

de Redactia Observator

la 05.04.2022, 13:57

Vezi și

Bărbatul era băut în momentul în care a ajuns la secția de poliție. Asta au descoperit agenții când l-au pus să sufle în etilotest. 

"Înainte să îl ducă la spital, pentru a stabili cu exactitate alcoolemia, i-au verificat și permisul de conducere în baza de date și atunci a venit marea surpriză. Au văzut că permisul de conducere este suspendat. Practic, bărbatul s-a urcat la volan băut, cu permisul de conducere suspendat și a condus kilometri în șir pe drumul național 2B, până a lovit o pasăre. Asta l-a determinat să meargă singur la poliție și să declare incidentul", relatează reporterul Observator Adrian Obreja.

Dosar penal pentru șoferul brăilean beat și cu permisul suspendat

Astfel, brăileanul s-a ales cu dosar penal, cercetările desfășurându-se sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Inedit » Beat și cu permisul suspendat, un șofer brăilean s-a dus singur la poliție să declare că a lovit o pasăre