Antena Meniu Search
x

CADOUL potrivit pentru 8 martie în funcție de ZODIE

Ești în pană de idei când vine vorba de cadoul din 8 martie?

Ești în pană de idei când vine vorba de cadoul din 8 martie?

Iată câteva idei, care să îți fie de folos atunci când va trebui să alegi cadoul perfect:

BERBEC

Dacă e născută în zodia Berbec, trebuie să știi că aceasta este o femeie de fier. Cadoul ideal pentru o femeie puternică poate fi un articol cosmetic, articole de vestimentație roșie, trandafiri sau parfumuri feminine dar puternice.

TAUR

Femeia Taur își găsește securitatea în propria sa persoană și își poate stabili singură valorile după care se ghidează în viață. Bomboanele, ciocolata, alunele îmbrăcate în ciocolată sau prăjiturelele cât mai simple ar putea s-o cucerească.

GEMENI

Are un spirit adolescentin pe care și-l păstrează până în ultima clipă a vieții, și trebuie să ții cont de jovialitatea și energia acesteia atunci când îi faci un cadou. S-ar bucura nespus dacă i-ai cumpăra o veselă nouă sau un joc de societate pe care să-l jucați împreună.

RAC

Femeia Rac își bazează majoritatea acțiunilor în viață după ceea ce simte. Cadoul ideal pentru ea ar fi un talisman sau o piatră prețioasă, un buchet de flori sau diferite articole pentru bucătărie.

LEU

Femeia Leu găsește mereu sursa iubirii în ea pentru a-i mulțumi și pe ceilalți deoarece aceasta consideră că dacă nu te iubești pe tine însuți, nimeni nu o va face. Oferă-i obiecte de artă sau un bilet la o piesă de teatru.

FECIOARĂ

Cadourile care o vor mulțumi pe femeia Fecioară sunt nenumărate: truse de machiaj, cărți de critică literară, căni și bijuterii personalizate, parfumuri cu esență de cedru etc.

BALANȚĂ

Protejată de planeta Venus, femeia născută în zodia Balanță va avea nevoie de un cadou care să se muleze pe personalitatea sa. Se va bucura dacă va primi articole de decorațiuni interioare, lumânări parfumate, o invitație la un restaurant sau o invitație la un concert muzical.

SCORPION

Este pasionată de tot ceea ce înseamnă mistic. Cadourile ideale pentru ea ar fi: romanele polițiste, romanele de dragoste, vestimentație în grena, colonie, obiecte de artizanat.

SĂGETĂTOR

Poți să îi faci cadouri icoane, cruciulițe sfințite la mănăstiri, articole de călătorie, bețișoare parfumate, ghiveci de flori frumos ornamentat, animale de casă sau articole pentru camping.

CAPRICORN

Femeia Capricorn gândește de 1000 de ori înainte de a spune sau a face ceva. Îi poți oferi lucruri de care are nevoie precum creme pentru față, șampoane, ulei de levănțică pentru tratamente cosmetice, obiecte de anticariat, haine business.

VĂRSĂTOR

Femeile Vărsător sunt foarte visătoare. Poți să o mulțumești cu niște căști audio noi, o carte de astrologie sau flori cât mai frumos dichisite.

PEȘTI

Femeia Pești este înclinată spre ezoterism și chiar are capacitatea de a vindeca anumite persoane prin tot felul de descântece. Oferă-i cărți despre mistere nedeslușite, parfumuri puternice unisex, amulete norocoase, brățări handmade sau un cd cu muzică romantică, potrivit revistateo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » CADOUL potrivit pentru 8 martie în funcție de ZODIE