Antena Meniu Search
x

Video Cadouri de Valentine's Day. Specialiștii vin cu sfaturi care vă pot inspira în alegerea darului perfect

Dacă n-aţi apucat să luaţi un cadou pentru partenerul de viaţă, să ştiţi că nu mai aveţi prea mult timp. Au fost destui care căutau cadoul perfect chiar şi aseară. Pe lângă clasicele buchete de trandafiri roșii, parfumurile și bijuteriile şi-au găsit şi ele locul în pungile de cadouri. Specialiștii vin și cu câteva sfaturi care v-ar putea inspira în alegerea darului potrivit de Valentine's Day. 

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 10:07

Vezi și

Poate cea mai aşteptată zi din an pentru îndrăgostiţi, 14 februarie e şi un prilej numai bun pentru cadouri speciale. 

Alina Raiu, manager magazin: În perioada aceasta trebuie să recunoaștem că domnii sunt cei care se gândesc foarte mult la partenerele de viață și atunci cu siguranță ei sunt cei care încearcă să găsească cadoul perfect. Moscul este unul dintre cele mai apreciate și căutată aroma, având o aromă delicată dar care se amplifică în timp și are un siaj fenomenal.

Parfumurile sau bijuteriile, o alegere potrivită pentru doamne

Se spune că parfumul este cel mai elegant accesoriu, iar mirosul este cea mai puternică formă a memoriei. Iar pe asta au mizat și cei care și-au dorit să-și surprindă plăcut iubitele. Iar pentru pretenţioşi, se pot face chiar mai multe.

Pe acelaşi subiect

Alina Raiu, manager magazin: Avem o idee de cadouri pentru persoanele care doresc să păstreze o amintire pe viață, este vorba despre cutia noastră personalizată, se poate grava mesajul pentru persoana iubită, fie nume, fie un text, se poate pune atât pe cutie cât și pe sticluță și parctic este o amintire care vă rămâne foarte multă vreme.     

Citește și: Mesaje de Valentine’s Day pentru el. Cele mai frumoase declarații, felicitări și urări de Ziua Îndrăgostiților

Altfel, bijuteriile sunt mereu o alegere potrivită pentru un cadou deosebit în ziua în care sărbătorim dragostea. 

Mădălina, reprezentant comercial: Clienții majoritatea sunt bărbați, caută bijuterii alese special pentru iubitele, soțiile lor, mai ales inelele de logodnă sunt foarte căutate în perioada aceasta. Avem în general pietre prețioase și semi-prețioase, cam toate pietrele deosebite din lume, diamantele sunt foarte căutate pentru inelele de logodnă. 

Indiferent de ce cadou vom alege în final, Valentine`s Day se va cunoaște și la portofel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Cadouri de Valentine's Day. Specialiștii vin cu sfaturi care vă pot inspira în alegerea darului perfect