Antena Meniu Search
x

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

În viața reală, când te visezi că ești gravidă poate însemna multe lucruri. Fie vei gândi că un bebeluș e binevenit, fie, din contră, vei spune că nu e momentul

În viața reală, când te visezi că ești gravidă poate evoca o serie de sentimente. Fie te vei gândi că un bebeluș este binevenit în viața ta, fie, din contră, vei considera că nu este încă momentul pentru tine să devii mamă.

În mod similar, și atunci când te visezi că ești gravidă sau când ai vise legate de graviditate, trebuie să evaluezi care este starea pe care ți-o dă un astfel de vis, precum și semnele care indică în ce stadiu este sarcina din vis.

Ce înseamnă când te visezi că ești gravidă

Ce înseamnă când te visezi că ești gravidă

În general, semnificația viselor în care apari gravidă sau apare o gravidă depinde de genul persoanei care are un astfel de vis.

  • Dacă ești bărbat și ai vise legate de gravide sau graviditate, înseamnă că ar fi bine dacă ți-ai potoli puțin poftele sexuale.
  • Dacă ești femeie și te visezi că ești însărcinată asta înseamnă că te așteaptă o mare fericire sau un mare câștig financiar.

Semnificația viselor

Atunci când interpretezi un vis în care ești gravidă sau în care o altă persoană este gravidă, trebuie să te gândești și la ceea ce s-a întâmplat în timpul zilei care a precedat visul sau chiar în zilele precedente.

Poate o prietenă de-a ta este însărcinată sau vrea să conceapă? Te gândești pe ascuns că vrei să fii gravidă? Ai văzut un film sau o știre legate de gravitate?

Dacă elimini aceste variante, este momentul să-ți analizezi viața.

Dacă ești bărbat

Dacă ești bărbat, trebuie să te uiți mai atent la relația în care ești implicat sau la o relație care s-ar putea înfiripa.

Dacă nu ești interesat să te dedici femeii respective, mai bine faci un pas în spate și te asiguri că înțelegei care sunt intențiile acesteia.

Dacă ești femeie

Dacă ești femeie, atunci trebuie să fii atentă la oportunitățile care se ivesc pentru a-ți spori veniturile financiare.

Semnificația visului că ești gravidă poate fi și aceea a unui proces de dezvoltare personală, de creștere în plan profesional.

Dacă te visezi gravidă poate însemna și că ești pe punctul de a "da naștere" unei noi idei sau să pornești într-o nouă aventură care îți va schimba viața.

Dacă visezi că încerci să devii gravidă, poate însemna că ai numeroase neliniști legate de responsabilitățile care ar putea apărea în viitorul apropiat.

Un exemplu de vis în care te visezi că ești gravidă și interpretarea acestuia

Vis: Să spunem că ești femeie și visezi că abia ai alfat că ești însărcinată.

În vis, ești puțin afectată de această veste, pentru că crezi că este mai devreme decât te așteptai. Pe măsură ce visul continuă, te gândești să facio o plimbare pe un câmp frumos. În acel moment, visul se schimbă brusc și de vezi acasă, dar nu mai ești însărcinată.

Această stare de fapt nu pare să te deranjeze.

Ce înseamnă când te visezi că ești gravidă

Interpretarea visului: Chiar dacă sarcina poate fi un simbol de bun augur pentru femei, stresul resimțit în vis ar trebui să fie un indicator că nu este așa și în cazul tău.

Printre altele, puteți interpreta acest vis în sensul apariției unei oportunități pentru bogăție, dar ar putea fi dificil pentru tine să profiți de ea.

De exemplu, ar putea fi nevoie să te muți, să părăsești un loc de muncă care îți place pentru unul de care nu te vei bucura, sau această oportunitate va provoca alte probleme în viața ta.

Ținând cont de faptul că visul s-a încheiat fără catu să fii deranjată de faptul că nu mai ești însărcinată, poți ajunge la concluzia că nu vei profita de această oportunitate și vei fi, cel mai probabil, ușurată că ai ales să renunți.

(Source)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Ce înseamnă când visezi că ești gravidă