Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Carnea de prepeliță, bibilică sau struț, la mare căutare în magazine, în ciuda prețurilor

Puiul şi porcul pierd teren în faţa delicateselor. Prepeliţa şi bibilica şi-au găsit loc pe rafturile hipermarketurilor şi în meniurile restaurantelor.

de Redactia Observator

la 21.04.2018 , 22:02

Puiul şi porcul pierd teren în faţa delicateselor. Prepeliţa şi bibilica şi-au găsit loc pe rafturile hipermarketurilor şi în meniurile restaurantelor. Se gătesc uşor, sunt sănătoase şi piperate. la preţ. Câteva zeci de lei costă un kilogram. Cea mai scumpă carne este cea de struţ, kilogramul poate ajunge la 180 de lei.

Carnea de prepeliţă se găseşte acum în mai toate hipermarketurile, dar şi în restaurante. Se găteşte uşor şi are mai multe vitamine şi minerale decât cea de pui, spun specialiştii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Ca să fie fragedă, prepeliţa se ţine două-trei zile în vin roşu. Apoi se lasă jumătate de oră la cuptor. În magazine, lângă prepeliţă, stau la loc de cinste carnea de bibilică şi cea de raţă.

Pe acelaşi subiect

Carnea de struţ, în schimb, poate înlocui burgerii de vită sau cârnaţii de porc. Struţul conţine grăsimi sănătoase şi fier, aşa că este recomandat şi celor care suferă de anemie.

Un kilogram de carne de struţ pentru friptură costă 180 de lei. Cârnaţii au şi ei un preţ destul de piperat, 80 de lei kilogramul.

Pieptul de bibilică se vinde cu 73 de lei. Mult mai ieftină este prepeliţa, care costă aproape 40 de lei pe kilogram.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
V-a crescut salariul în ultimul an?
Observator » Inedit » Carnea de prepeliță, bibilică sau struț, la mare căutare în magazine, în ciuda prețurilor