Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Carnea de miel se împacă bine cu vinul franţuzesc, iar tradiţionala pască poate fi şi dietetică

În restaurantele şi magazinele exclusiviste din Bucureşti, pregătirile de Paşte sunt în toi, iar meniurile, cu totul altfel decât cele tradiţionale.

de Redactia Observator

la 05.04.2018 , 09:14

Carnea de miel se împacă bine cu vinul franţuzesc, iar tradiţionala pască poate fi şi dietetică. În restaurantele şi magazinele exclusiviste din Bucureşti, pregătirile de Paşte sunt în toi, iar meniurile, cu totul altfel decât cele tradiţionale.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » Carnea de miel se împacă bine cu vinul franţuzesc, iar tradiţionala pască poate fi şi dietetică