Antena Meniu Search
x

Video Casa Coanei Miţa Biciclista, ''cea mai instagramabilă'' clădire din Bucureşti. Sclipitoare pe timpul nopţii, te introduce instant în atmosfera Crăciunului

Se apropie sărbătorile, dar pe marile bulevarde din Capitală nu se prea simte. Sunt însă câteva case sau sedii de firme din Capitală îmbodobite şi luminate ca în filme. Bucureştenii şi turiştii le pozează pentru conturile de Instagram. Pentru proprietari e mai important spiritul Crăciunului decât facturile la energie. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 14.12.2022, 21:15

Vezi și

Brazi naturali, conuri, globuri şi lumini spectaculoase. Mulţi nu se dau în lături de la nicio cheltuială pentru a avea locuinţele frumos decorate de Crăciun. 

"Sunt super frumoase, am văzut pe internet şi ne-a plăcut şi nouă să venim să vedem cum este, şi într-adevăr este foarte frumos. E prima dată când venim, dar am rămas plăcut surprinse."  

"Îmi place mult cum au decorat clădirea, este chiar fantastic." 

Unii bucureşteni şi-au modificat special traseul plimbării de seară pe străzile unde poţi admira astfel de clădiri care te introduc într-o atmosferă de basm. 

Pe acelaşi subiect

"Foarte frumoasă! Ca în filme. Locuiesc în Israel. Eu m-am născut aici şi am venit să vadă copiii."

Sclipitoare pe timpul nopţii, imobilele sunt spectaculoase şi pe timpul zilei. 

"Foarte elegant, foarte frumos făcută. Simţi că vine Crăciunul. Îţi dă o senzaţie de fericire. În toate cartierele am văzut ceva de Crăciun, mai nou."

Nicu Bocancea, florar: Este o creştere şi de la an la an oamenii vor mai mult. Ştiti cum e, face vecinul, anul ăsta vreau să fac şi eu.

Casa Coanei Miţa Biciclista, "cea mai instagramabilă" clădire din Bucureşti

Câteva clădiri au devenit luna aceasta cele mai pozate din oraş. Vedeta reţelelor sociale este de departe casa Coanei Miţa Biciclista, un monument istoric proaspăt redeschis publicului după renovare. 

Nicu Bocancea, florar: Ne-au rugat să facem cea mai instagramabilă clădire din Bucureşti din acest an. A durat în jur de 3 zile. Am fost o echipă întreagă de colegi. Am pus nişte brăduţi superbi pe etaje pe care să-i prindem, a fost un întreg concurs. Totul este din produse naturale, avem brad natural, ilex, diferite conifere, conuri. 

"Arată foarte bine si ma bucur că pot vedea aşa ceva prin Bucureşti, atunci când ies de la facultate sau seara când sunt luminate şi pot să le văd în frumuseţea lor."

"Mi se pare foarte frumos. Totuşi, poate ar trebui mai multe, după părerea mea."

Ca să ajungi însă în topul Instagramului costă. Preţurile pentru astfel de decoraţiuni încep de la câteva sute de euro, însă, dacă vreţi să vă împodobiţi întreaga casă de sărbători, costurile pot ajunge şi până la câteva zeci de mii de euro. Cei care nu şi-au decorat casele până acum, dar doresc luminiţe sau aranjamente speciale trebuie să se descurce pe cont propriu. Firmele specializate au deja programul plin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Casa Coanei Miţa Biciclista, ''cea mai instagramabilă'' clădire din Bucureşti. Sclipitoare pe timpul nopţii, te introduce instant în atmosfera Crăciunului