Antena Meniu Search
x

Foto "Cea mai ciudată casă din lume!" Cum a reuşit o locuinţă scoasă la vânzare pentru 1 milion de dolari să "sperie" internauţii

O locuință din Washington, scoasă la vânzare pentru puţin sub 1 milion de dolari, a stârnit valuri de reacţii pe internet. Casa, construită în 1987, are un aspect unic. Forma ei octogonală şi interiorul bizar i-a uimit pe internauţi, care au declarat-o poate "cea mai ciudată casă din lume".

de Marina Dinu

la 11.01.2023, 18:40

"Cea mai ciudată casă din lume!" Cum a reuşit o locuinţă scoasă la vânzare pentru 1 milion de dolari să "sperie" internauţii
"Cea mai ciudată casă din lume!" Cum a reuşit o locuinţă scoasă la vânzare pentru 1 milion de dolari să "sperie" internauţii - Twitter/@zillowgonewild

"Cea mai ciudată casă" a devenit virală datorită formei sale octogonală și a interiorului bizar. Casa de lux de 10.000 de metri pătrați situată în Sultan, Washington costă puțin sub 1 milion de dolari (960.000 de dolari).

Cu toate acestea, în ciuda locației și spațiului său, proprietatea are o "problemă", despre care mulți oameni au comentat că "îi sperie", relatează Mirror. Ca urmare a faptului că are multe laturi, interiorul este plin de colțuri ascuțite și unghiuri aspre.

Fotografiile proprietății unice au fost distribuite pe Facebook, unde spectatorii au fost lăsați "mască" de forma acesteia și au dezbătut în comentarii dacă ar cumpăra-o sau nu.

O persoană a glumit: "Foarte cool o casă octogonală, dar pot locui doar în case în formă de trapez". În timp ce altul a spus: "Nu știu. Casa asta pur și simplu nu are suficiente unghiuri drepte pentru mine".

Pe acelaşi subiect

"Aceasta este cea mai ciudată și mai cool casă pe care am văzut-o vreodată! Și voi spune, pentru proprietate și casă, prețul este fenomenal!!" a spus altul. Iar un alt utilizator a adăugat: "Nu am fost niciodată mai speriat de unghiurile dintr-o casă".

De ce dispune incredibila proprietate

Cu trei dormitoare și trei băi și jumătate, proprietatea de lux oferă, de asemenea, o saună și spa, un teren de sport și un spațiu nesfârșit pentru a admira priveliștile rurale. Incredibila proprietate dispune de aproximativ 5.000 de metri pătrați de atelier utilizabil, precum și un garaj sau spațiu de depozitare. Amplasată pe o suprafață de 6,7 acri, proprietatea are pomi fructiferi, o mulțime de spațiu în grădină, o piscină și o seră uriașă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » "Cea mai ciudată casă din lume!" Cum a reuşit o locuinţă scoasă la vânzare pentru 1 milion de dolari să "sperie" internauţii