Antena Meniu Search
x

Cel mai tânăr pompier voluntar din România are doar patru ani şi este din Târgu Jiu

Cel mai tânăr pompier voluntar din România are doar patru ani şi este din Târgu Jiu. Îl cheamă Patrik şi spune că vrea să fie pompier. de când se ştie. Astăzi, băiatul a primit cea mai mare responsabilitate.

Vezi și

Cel mai tânăr pompier voluntar din România are doar patru ani şi este din Târgu Jiu. Îl cheamă Patrik şi spune că vrea să fie pompier. de când se ştie. Astăzi, băiatul a primit cea mai mare responsabilitate. A fost numit reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Gorj în grădinița în care învață.

Cu greu au reuşit pompierii să ajungă până în curtea grădiniţei. Aşa cum se poate întâmpla şi-n misiuni, drumul autospecialei a fost oprit brusc de o maşină parcată chiar în faţa instituţiei.

Obişnuiţi cu obstacolele însă salvatorii nu s-au lăsat. Mai ales că misiune era extrem de importantă. 

Adela Covrig, mama lui Patrik: "El îmi spune că vrea să devină doctor-pompier. De când era micuţ, cum auzea sirenele, spunea: <<Pompierii, pompierii!>> cu timpul am descoperit că e chiar pasionat. Şi-a dorit foarte mult costum de pompier, cască. El acasă nu se uită la desene, desenele lui sunt <<Pompierul Sam>>".

Florin Chisim, purtător de cuvânt, ISU Gorj: "Patrik este o veche cunoştinţă de-a noastră şi totodată un bun prieten. L-am cunoscut anul trecut, cu ocazia zilei pompierilor, iar de atunci şi până acum, de câte ori a avut ocazia, el ne-a vizitat."

Camelia Bălănescu, directoarea Grădiniței cu Program Prelungit "Lumea Copiilor": "Ne bucurăm că un preşcolar de la noi este emblema pompierilor, a Inspectoratului de Urgenţă. Şi sperăm că şi alţi preşcolari vor fi încântaţi şi vor lua exemplu."

Pe 13 septembrie, Patrik va fi vedetă, iar salvatorii de meserie deja îi pregătesc mai multe suprize cu ocazia Zilei Pompierilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Inedit » Cel mai tânăr pompier voluntar din România are doar patru ani şi este din Târgu Jiu