Antena Meniu Search
x

Cele mai BUNE TRATAMENTE pentru CĂLCÂIE şi picioare! Scapă UŞOR şi RAPID de această problemă

Călcâiele necesită o îngrijire specială în sezonul rece. Dacă vrei să previi uscarea şi crăparea lor, încearcă aceste tratamente

Călcâiele necesită o îngrijire specială în sezonul rece. Dacă vrei să previi uscarea şi crăparea lor, încearcă aceste tratamente

Hidratare cu uleiuri vegetale

Pentru a avea călcâie hidratate, după o baie caldă şi o curăţare adecvată a călcâielor cu ajutorul pietrei ponce, aplicaţi orice ulei vegetal hidrogenat (margarină, sosurile îmbuteliate pentru salate, uleiuri de gătit, ulei vegetal de măsline, de migdale dulci sau de germeni de grâu, presat la rece) şi masaţi călcâiele. Acoperiţi picioarele cu şosete groase şi lăsaţi să acţioneze până dimineaţa.

Ulei de parafină cu vitamina A

Amestecaţi 100 g ulei de parafină cu o fiolă de vitamina A, apoi aplicaţi pe călcâie. Se pun deasupra şosete de bumbac şi se lasă peste noapte.

Băi cu zeamă de lămâie

Un tratament eficient este să ţineţi picioarele în zeama de lămâie timp de 20 minute. Urmaţi acest tratament săptămânal.

Aplicaţii cu lapte şi miere

O dată pe săptămână vă puteţi răsfăţa călcâiele cu un tratament natural foarte eficient - baia în lapte. După 10-15 minute de stat cu picioarele în lapte, aplicaţi pe călcâie puţină miere şi lăsaţi-o să acţioneze o jumătate de oră.

CITEŞTE ŞI Cea mai simplă metodă! Uită de călcâie crăpate cu acest remediu natural

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Cele mai BUNE TRATAMENTE pentru CĂLCÂIE şi picioare! Scapă UŞOR şi RAPID de această problemă