Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ROCHII de poveste! Cele mai frumoase MIRESE din istorie! Prințese, regine, actrițe... Ele au atins PERFECȚIUNEA!

Visul oricărei femei este nunta perfectă. Însă, anumite doamne au țintit mai sus de atât, până au depășit limita extraordinarului. Ele sunt cele mai frumoase mirese din istorie!

de Redactia Observator

la 06.12.2015 , 17:25

 Visul oricărei femei este nunta perfectă. Însă, anumite doamne au țintit mai sus de atât, până au depășit limita extraordinarului. Ele sunt cele mai frumoase mirese din istorie!

Regina Victoria și Prințul Albert s-au căsătorit pe data de 10 februarie 1840. Rochia ei exprima adevăratul sens al purității.

Articolul continuă după reclamă

Regina Elisabeta s-a măritat cu Prințul Philip al Greciei si Danemarcei în luna noiembrie, ziua 20, anul 1947.

Elizabeth Taylor s-a căsătorit de opt ori, iar Richard Burton a fost norocosul care a beneficiat de doi de “DA”. În fotografia noastră, Liz se afla la primul mariaj; nunta a avut loc pe data de 6 mai 1950, iar alesul a fost Conrad Hilton.

Jackie Kennedy, un simbol al modei, s-a căsătorit pe data de 12 septembrie 1953 cu viitorul președinte, John F. Kennedy.

Marilyn Monroe, la a doua nuntă a sa, cu Joe Di Maggio a ales să nu meargă pe clasic, așa că a ales să îmbrace culoarea maro închis. Evenimentul a avut loc pe data de 14 ianuarie 1954.

Minunata Grace Kelly, la nunta ei cu Prințul Rainier din Monaco din aprilie 1956, a purtat o rochie fabuloasă.

Priscilla Presley s-a căsătorit cu Elvis pe data de 1 mai 1967, la opt ani după ce s-au cunoscut. Povestea a început în Germania, când ea avea doar 14 ani.

Audrey Hepburn, la a doua sa nuntă cu Andrea Dotti pe 16 ianuarie a fermecat prin stilul ei personal, unic.

Prințesa Daiana S-a căsătorit cu Prințul Charles pe data de 29 iulie 1981. Ea a schimbat viziunea tuturor asupra “miresei ideale”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » ROCHII de poveste! Cele mai frumoase MIRESE din istorie! Prințese, regine, actrițe... Ele au atins PERFECȚIUNEA!