Antena Meniu Search
x

Cele PATRU ÎNTREBĂRI pe care TE JENEZI să le adresezi despre corpul tău

Corpul nostru necesită, în mod constant, să fie descoperit. De aici vin și o serie de întrebări la care căutăm răspuns... în tăcere

Corpul nostru necesită, în mod constant, să fie descoperit. De aici vin și o serie de întrebări la care căutăm răspuns... în tăcere

Ca urmare, iată câteva dintre întrebările pe care nu le adresezi niciodată pentru că îți este rușine să o faci:

1. De ce mergem la toaletă imediat după ce bem cafea?

50% dintre băutorii de cafea merg imediat la baie după o singură ceașcă, potrivit studiilor în domeniu. Răspunsul este simplu: cofeina stimulează contracția musculară, inclusiv a intestinelor tale.

2. De ce ne miroase gura deși nu spălăm pe dinți?

Spălatul pe dinți nu face decât să diminueze mirosul neplăcut iar pentru a combate acest miros pe parcursul zilei, medicii recomandă hidratare continuă: beți multă apă.

3. Cât de mult ne afectează sănătatea faptul că ne abținem de la eliminarea gazelor?

O eliminare de gaze este un semnal de alarmă că în corpul tău există prea multe toxine care trebuie eliminate. Să te abții de la eliminarea gazelor din cauza rușinii este rău pentru sănătatea ta: acest lucru poate provoca apariția hemoroizilor.

4. De ce încărunțim?

În realitate, odată cu înaintarea în vârstă, ne apropiem de culoarea naturală a părului nostru: culoarea naturală a părului este gri sau albă. Când suntem tineri, corpul nostru produce pigmenți care colorează părul în diferite culori, evitând culoarea naturală. Îmbătrânirea conduce părul spre recăpătarea culorii naturale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » Cele PATRU ÎNTREBĂRI pe care TE JENEZI să le adresezi despre corpul tău