Antena Meniu Search
x

Cinci obiceiuri de Crăciun ale Familiei Regale Britanice. Ce cadou i-a făcut Kate cumnatului Harry

Pregătirile de Crăciun au fost în toi peste tot, chiar și la case mai mari. Iată cinci obiceiuri de Sărbători ale membrilor Casei Regale Britanice

Pregătirile de Crăciun au fost în toi peste tot, chiar și la case mai mari. Iată cinci obiceiuri de Sărbători ale membrilor Casei Regale Britanice! Nu o să-ți vină să crezi ce cumpără Kate pentru Prințul Harry!

1. Realizarea felicitărilor de Crăciun cu fotografii proprii

Nu se știe dacă folosesc Photoshop sau nu, dar felicitările ies, de fiecare dată, perfect.

2. Mersul la biserică

De obicei, familia este prezentă la slujba tradițională de Crăciun de la Biserica Sfânta Magdalena. Se pare că anul acesta va participa și Prințul George.

3. Vizita la reședința reginei

Toată gașca se va alătura suveranei Elisabeta în reședința Sandringham din Norfolk a acesteia. Invitații ajung în cursul după-amiezii pentru a se bucura de ceai și gustări.

4. Secret Santa

Când vine vorba despre cadouri, Familia Regală preferă darurile amuzante și simbolice, nu lucrurile foarte costisitoare. Se aude că, într-un an, Kate i-ar fi dăruit Prințului Harry un kit din plastic "Construiește-ți propria iubită".

5. Petrecerea timpului în aer liber

În ciuda vremii de afară, William și Harry participă, de obicei, la un meci de fotbal în scopuri caritabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Cinci obiceiuri de Crăciun ale Familiei Regale Britanice. Ce cadou i-a făcut Kate cumnatului Harry