Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cinci zodii au NOROC CHIOR la BANI în luna iulie

Luna iulie vine cu vești bune pe plan financiar. Și nu numai!

de Redactia Observator

la 10.07.2015 , 09:21

Luna iulie vine cu vești bune pe plan financiar. Și nu numai!

Gemeni

Vor câștiga cei mai mulți bani în luna iulie și nu numai. Vor avea de câștigat în decursul întregului an și nu este prea devreme pentru a ne pronunța. Gemenii vor face alegerile cele mai bune și cele mai profitabile însă, deseori trebuie să mai ceară și părerea celor din jur.

Articolul continuă după reclamă

Rac

În luna iulie sunt șanse foarte mari să intre sume considerabile în pușculița dumneavoastră sau în cont. Tot ce trebuie să faceți este să aveți răbdare și să profitați la maxim de tot ce vi se ivește în cale, deoarece șansele să reușiți în tot ceea ce va propuneți sunt foarte mari.

Și-ar vinde și umbra! Sunt cele mai LACOME ZODII din horoscop!

Balanță

Una din acele zodii care vor căștiga cei mai mulți bani in această lună; nativii dau dovadă de foarte multă energie, originalitate și mai ales creativitate.

Scorpion

Scorpionii reușesc adevărate performanțe la locul de muncă, iar superiorii se vor declara de-a dreptul multumiți. În toate domeniile, le merge foarte bine, lucrurile și planurile vor decurge exact asa cum își doresc.

Capricorn

Nativii au traversat o perioadă destul de dificilă din punct de vedere profesional și financiar. Este nevoie de foarte multă răbdare, pentru a-și pune ordine în lucruri și în gânduri iar spre sfârșitul lunii vor avea parte de reale câștiguri atât din punct de vedere financiar cât și sentimental.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Inedit » Cinci zodii au NOROC CHIOR la BANI în luna iulie