Antena Meniu Search
x

CULOAREA PREFERATĂ vorbește despre PERSONALITATEA TA!

Culoarea ta preferată vorbește despre caracterul tău mai mult decât ai fi crezut vreodată

Culoarea ta preferată vorbește despre caracterul tău mai mult decât ai fi crezut vreodată

Adevărat sau nu... rămâne să descoperi tu!

Iată ce spune culoarea preferată despre personalitatea ta:

ROȘU este culoarea preferată de cei extrovertiți, persoane cu dorințe și apetit pentru a-și trăi viața. Urăsc monotonia, judecă ușor oamenii și își formează lejer opinii cam despre orice.

PORTOCALIU este culoarea oamenilor sociabili, care-și fac prieteni noi cu ușurință, care zâmbesc des și pot sta la taclale cu orele. O meserie care li se potrivește la perfecțiune este cea de politician.

GALBEN este culoarea idealismului iar cei care o preferă se simt superiori oarecum celorlalți. Sunt persoane cu multă logică și serioasă.

VERDE este culoarea celor încăpățânați, preseverenți, sensibili și respctabili. Nu va plac schimbarile deloc. Statutul social, financiar și reputația sunt foarte de preț pentru ei.

ALBASTRU este culoarea oamenilor care își doresc o viață liniștită și senină. Au tendința de a fi egoiști, însă știu să respecte părerea celorlalți.

MOV este culoarea celor sensibili, profunzi, temperamentali și creativi, mereu pasionați de ceea ce fac. Cei care iubesc movul fie sunt artiști, fie admiră cu pasiune arta.

MARO este culoarea persoanelor serioase, tenace și insistente în a-și atinge scopurile. Sunt raționali și nu agreează ușor lucrurile pompoase; preferă să fie cu picioarele pe pământ.

ROZ culoarea oamenilor dezordonați, cu puține țeluri în viață. Pe de altă parte, rozul înseamnă afecțiune, delicatețe și naivitate; iubitorii acestei culori cred că viața ar trebui să fie un rai pe pământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » CULOAREA PREFERATĂ vorbește despre PERSONALITATEA TA!