Antena Meniu Search
x

Video Cum a ajuns un șofer STB vedetă pe TikTok. Totul a început dintr-o simplă joacă

Călătoria e mai importantă decât destinaţia. De asta încearcă să ne convingă în fiecare zi un şofer de autobuz din Bucureşti, ajuns vedetă pe TikTok. Pline de energie, filmuleţele lui conţin şi sfaturi pentru călători care să facă din orice drum cu autobuzul o plăcere pentru toată lumea.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.07.2021, 21:09

Vezi și

De meserie, şofer profesionist de autobuz. Pasiunea lui: TikTok-ul şi dorinţa arzătoare de a le arăta călătorilor o altă faţă a transportului în comun. Pe Gabriel Dogaru l-am întâlnit la Autobaza Militari, încă dinainte să răsară soarele. Este printre primii şoferi care ies pe traseu. 

Gabriel Dogaru, şofer STB: Seara, la retragere, maşinile sunt spălate, sunt aranjate şi apoi intră pe canal şi sunt verificate pentru a doua zi. 

Cafeaua o bea lângă autobuzul pe care îl conduce zilnic. Apoi, plin de energie, pleacă la drum. Nu credea să ajungă vreodată la volanul unui autobuz. Şi să-i mai şi placă atât de mult. 

Gabriel Dogaru, şofer STB: Am început să lucrez într-o fabrică, acolo s-au făcut restructurări şi am rămas fără serviciu și a venit tata cu o propunere. Să mă fac şofer de autobuz. 

Pe acelaşi subiect

A urmat şcoala de şoferi a Regiei de Transport Public Bucureşti, în urmă cu mai bine de 23 de ani. 

Gabriel Dogaru, şofer STB: Acum o fac din pasiune şi din plăcere. Îmi place să mulţumesc călătorul, să ştiţi. Pentru ei vin la muncă, nu? 

Şi tot pentru ei are câteva sfaturi de bun simţ pentru a circula civilizat împreună. 

Curând, a devenit celebru pe TikTok unde a strâns peste 10.000 de urmăritori şi peste 230.000 de aprecieri, în ultimul an. Totul, dintr-o simplă joacă. 

Gabriel Dogaru, şofer STB: Anul trecut în pandemie am lucrat de noapte. Nu circula nimeni noaptea. Am descoperit TikTok-ul. 

Acum, a devenit parte din rutina zilnică să îşi salute călătorii. şi virtual. 

Gabriel Dogaru: Ştiu toţi, da, şi chiar îi distrează. de asta şi continui să fac, ca să îi distrez. Un curier mi-a bătut în geam, i-am deschis uşa: "vă ştiu de pe TikTok". 

Şi asta îi face ziua mai bună. Aşa cum şi el încearcă să o facă pentru ceilalţi. 

Gabriel Dogaru, şofer STB: O să fie o zi bună! Aşa mă gândesc tot timpul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Cum a ajuns un șofer STB vedetă pe TikTok. Totul a început dintr-o simplă joacă