Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Secretul sprâncenelor perfecte! Cele mai frecvente greșeli pe care le faci atunci când ai penseta în mână!

Sprâncelene îți pot schimba fizionomia într-o secundă, tocmai din acest motiv trebuie să ai mare grijă cum le îngrijești. Aici sunt câteva ponturi pentru sprâncelene perfecte!

de Redactia Observator

la 19.11.2015 , 09:05

 Sprâncelene îți pot schimba fizionomia într-o secundă, tocmai din acest motiv trebuie să ai mare grijă cum le îngrijești. Aici sunt câteva ponturi pentru sprâncelene perfecte!

NU EXAGERA!

Dacă vrei să îți pui ochii în evidență, cele mai frumoase sprâncene sunt bogate, definite și arcuite. Dar, se întamplă destul de des să exagerăm. Sfatul nostru este să folosești farduri și creioane de sprâncene care sunt doar cu un ton mai închise decât nuanța firului de păr. În caz contrar, atenția tuturor va fi îndreptată asupra liinilor proeminente de pe fruntea ta. Același lucru este valabil, însă, și în cazul sprâncenelor mult prea subțiate, așa că nu folosi penseta în exces!

Articolul continuă după reclamă

PREA MULTE PRODUSE DE ÎNGRIJIRE!

E altă greșeală majoră este utilizarea produselor de îngrijire și cosmetică, precum geluri, loțiuni, fond de ten sau creme. Ce se întâmpla? Ele pot distanța zona sprâncenelor și subțiază firul de păr. Un alt pont! Cremele nu trebuie aplicate nici pe pleoapă, nu din cauza eventualelor riduri, ci le face să se lase.

FOLOSEȘTI OGLINDA NEPOTRIVITĂ

Dacă nu mergi la cosmetică și te pensezi singură, nu folosi o oglindă care mărește pentru că există riscul de a pierde imaginea de ansamblu! Așa că, din greșeală, poți să te pensezi mai mult decât este nevoie. De asemenea, încearcă să nu le tunzi prea mult. Piaptănă sprâncenele în sus și scurtează doar firele care ies în evidență, cu multă grijă!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Secretul sprâncenelor perfecte! Cele mai frecvente greșeli pe care le faci atunci când ai penseta în mână!