Antena Meniu Search
x

Cum să scapi de PLOȘNIȚELE de PAT fără să apelezi la ajutor profesional

Sunt foarte mici și greu să scapi de ele fără să le aduci acasă

Sunt foarte mici și greu să scapi de ele fără să le aduci acasă

De obicei, intră la tine în casă după ce călătorești. De cele multe ori ajung să infesteze blocuri întregi sau hoteluri și poate fi foarte costisitor să scapi de ele.

De multe ori, mușcătura de ploșniță este cel mai simplu mod de a spune că ai ploșnițe. Sursa principală de nutriție a ploșniței este sângele, iar ele mușcă folosind gura care seamănă cu un cioc, prin înțeparea pielii. 

Ploșnițele se ascund foarte bine. În multe cazuri, urmele unei ploșnite sunt descoperite mai repede decât ploșnița în sine. Pete ruginii pe lenjerii și saltele, cauzate de o ploșniță zdrobită poate fi primul indiciu că a avut loc o infestare cu plosnite.

Dacă te-ai hotărât să scapi de ele, fără a angaja deratizarea, nu este suficient să cureți doar saltelele ori lenjerie de pat. Mobilierul ar trebui să fie ridicat și curățat. De asemenea covoarele, mocheta, parchetul, ramele de uși, ramele foto , chiar și dulapurile ar trebui să fie verificate.

Soluția este de a ridica temperatura la cel puțin 49 °C timp de mai multe ore pentru a ucide ouăle și ploșnițele. caldura, in cazul in care temperatura este de cel putin 49°C, care este sustinuta timp de mai multe ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Cum să scapi de PLOȘNIȚELE de PAT fără să apelezi la ajutor profesional