Antena Meniu Search
x

Dezvăluirile incredibile ale fostei iubite a lui Nicu Ceaușescu. Cum era de fapt fiul dictatorului

Daniela Vlădescu, directorul Teatrului Național de Operă și Balet din Constanța, ultima iubită a lui Nicu Ceaușescu, a povestit despre relația de 4 ani cu cel de-al treilea fiu al cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu

Daniela Vlădescu, directorul Teatrului Național de Operă și Balet din Constanța, ultima iubită a lui Nicu Ceaușescu, a povestit despre relația de 4 ani cu cel de-al treilea fiu al cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu, căruia părinții îi hărăziseră un viitor politic, fiind considerat "prințul moștenitor", caracterizându-l că pe "un om foarte modest și civilizat în relațiile cu cei din jur".

 Deși i se spunea Printisorul, "era un om foarte modest și civilizat în relațiile cu cei din jur", își amintește Daniela Vlădescu. Spre dezamăgirea multora, "n-am cunoscut o parte urâtă a lui, nu a existat", a declarat ea la Antena 3.

 "Au trecut atâția ani încât toate amintirile se învălmășesc (...) Acum toate sunt la fel, acea bucățica de 4 ani peste care am tras o linie, înainte de '89", își amintește femeia care a pus capăt relației cu Nicu Ceaușescu plecând din București la Sibiu în 21 decembrie, "când nu-l mai iubeam și nu mai eram împreună".

 O relație complet dezinteresata, care i-a adus chiar dezavantaje

 Cu toate acestea, recunoaște că l-a iubit "da, cu toată blândețea", chiar dacă relația nu i-a adus niciun fel de avantaje, ci dimpotrivă. Recunoaște că stătea și ea la coadă la benzină cu mamă ei noaptea și amintește faptul că Nicu Ceaușescu era în conflicte cu părinții, conflicte care îl lăsau fără prieteni, singur. "Era pedepsit înlăturându-i-se prietenii, care erau trimiși în Irak, să lucreze la Baia Mare".

 De altfel, își amineste ea, Zoia s-a îndepărtat de toți, închizându-se în casă "între cărți și țigări", după ce Institutul de Matematică, înființat de ea, fusese închis.

 Își făcea singur salată

 Cât despre Valentin, acesta era "un om perfect normal, mergea zi de zi la serviciu", își amintește cea care i-a cunoscut pe membrii familiei Ceaușescu îndeaproape timp de 4 ani. "Zoia nu a fost criminal, nici Valentin sau Mircea". "Oamenii ăștia umblau cu Dacia, Nicu cu un Renault vechi de 7 ani și o Dacie", declară ea.

 "Am cunoscut un om normal, care venea seară și își făcea singur salată, și care stătea de vorba și recită din Nichita Stănescu și din Adrian Păunescu, îi idolatriza. Recită și Doină, care era interzisă, cunoștea istorie", povestește Daniela Vlădescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Dezvăluirile incredibile ale fostei iubite a lui Nicu Ceaușescu. Cum era de fapt fiul dictatorului